Klub Aktivo

Klub Aktivo is een activiteitenclub die allerlei soorten uitjes organiseert voor singles. Denk hierbij aan wandelingen en fietstochten, maar ook aan etentjes, exposities in musea en ga zo maar door. De activiteiten die Klub Aktivo organiseert, zijn voor singles tussen de 30 en 60 jaar oud. Omdat er bij iedere activiteit een bepaald leeftijdslabel heeft, ga je met deze activiteitenclub altijd op pad met singles van jouw eigen leeftijd.

De leden van Klub Aktivo

Klub Aktivo richt zich op singles tussen de 30 en 60 jaar oud. Er zijn mensen lid van de activiteitenclub die al jaren single zijn, maar de club heeft ook leden die sinds kort single zijn en graag leuke activiteiten ondernemen met andere singles. Weet jij niet zo goed of de leden van deze activiteitenclub wel bij jou passen? Dan kun je twee keer per jaar op proef mee met een van de activiteiten van de club. Je zit nergens aan vast, maar je komt er simpelweg achter of deze activiteitenclub iets voor jou is.

Je kunt lid worden van de activiteitenclub als je een leuke partner wil vinden, maar ook als je gewoon leuke activiteiten wil ondernemen. Zeker als je als single vaak alleen bent en dit eigenlijk heel vervelend vindt, kun je om deze reden lid worden van de club.

Zelf activiteiten organiseren

Ben je lid van Klub Aktivo, dan kun je ook zelf activiteiten organiseren. Vind je het bijvoorbeeld erg leuk om strandwandelingen te maken, dan organiseer je een strandwandeling. De activiteitenclub biedt jou het online platform om jouw activiteit te promoten, zodat hier zo veel mogelijk mensen op af komen. Uiteraard kies je zelf in welke leeftijdscategorie de deelnemers van jouw activiteit moeten vallen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply