Stedendating

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Stedendating.nl is een datingsite die je gebruikt om in contact te komen met singles bij jou in de buurt. De datingsite is opgericht in het jaar 2004 en dit betekent dat de website door de jaren heen al veel mensen met elkaar heeft gekoppeld. Daarnaast heeft de datingsite grote populariteit vergaard in de jaren dat de website bestaat, wat betekent dat er veel singles actief zijn op Stedendating.nl. Positief voor jou, want hoe meer singles er actief zijn op een datingsite, hoe gemakkelijker het voor jou is om de leukste single te vinden.

De betrouwbaarheid van Stedendating.nl

Stedendating.nl bestaat al ruim tien jaar en dit betekent dat de datingsite veel ervaring heeft met het koppelen van singles, maar ook met het veilig opslaan van gegevens om de privacy van leden te beschermen.

Enkele voordelen die de datingsite biedt op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid, zijn de volgende:

  • Je kunt altijd anoniem daten bij Stedendating.nl. Je hoeft namelijk niet je echte naam op te geven bij het aanmaken van een profiel, maar kiest een fictieve gebruikersnaam.
  • Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan andere partijen verstrekt, zoals bedrijven die deze gegevens voor commerciële doeleinden willen gebruiken.
  • Jouw gegevens worden altijd veilig opgeslagen in een versleutelde database en bovendien door middel van een versleutelde verbinding verstuurd.

Een klein minpuntje van de datingsite, is dat Stedendating.nl geen keurmerken heeft gekregen. Dit is geen ramp, maar het is wel zonde en zeker voor een datingsite die al meer dan tien jaar actief is.

Inschrijven bij Stedendating.nl

Wil je je inschrijven bij Stedendating.nl om de leden van deze datingsite te leren kennen? Dan is dit gelukkig vrij eenvoudig en snel gebeurd. Je kiest eerst een nickname, waarna je jouw e-mailadres invult en aangeeft wanneer je geboren bent. Ook moet je invullen waar je woont, simpelweg omdat de datingsite jouw woonplaats gebruikt om je met singles in de buurt te koppelen. Heb je alles ingevuld, dan moet je jouw account activeren door op de link in de mail van Stedendating.nl te klikken.

Na het klikken op de link, kun je meteen aan de slag met het vullen van jouw profiel. Dit is niet verplicht, maar wij raden je aan om jouw profiel zeker aan te vullen met leuke info over jezelf. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe meer kans je namelijk hebt om een leuke man of vrouw te leren kennen via Stedendating.nl. Heb je alles ingevuld, dan kun je meteen op zoek naar een leuke single op deze datingsite.

De kosten van Stedendating.nl

Je kunt alle basis functionaliteiten van Stedendating.nl gratis uitproberen. Echter, om echt in contact te komen met de andere leden van de datingsite heb je toch echt een betaald profiel nodig. Met het betaald profiel kun je bijvoorbeeld onbeperkt berichten sturen via het berichtensysteem van de datingsite en dit is eigenlijk wel nodig om iemand echt te leren kennen.

Om onbeperkt berichten te versturen, word je VIP member. Met dit lidmaatschap kun je enkele dingen doen die andere leden niet kunnen doen, zoals het bekijken van extra foto’s van andere leden. Voor het VIP lidmaatschap betaal je 15,99 euro per 14 dagen, 27,99 euro per 20 dagen of 59,99 euro per 90 dagen. Dit is betaalbaar, maar veel datingsites zijn wel iets goedkoper dan Stedendating.nl.

De mobiele app van Stedendating.nl

Stedendating.nl is onderdeel van Safe Dating Networks en dit betekent dat je de app van deze moederorganisatie ook kunt gebruiken als lid van Stedendating.nl om te daten op de smartphone en/of tablet. Je kunt de applicatie van Safe Dating Networks downloaden in de App Store van Apple, maar ook in de Google Play Store met Android applicaties.

Acties en kortingen

Stedendating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Stedendating.nl

Er zijn twee manieren om jouw account op Stedendating.nl op te zeggen. Zo kun je jouw profiel enkel verbergen om later weer terug te keren en weer te beginnen met online daten, maar kun je het account ook definitief verwijderen. Om je profiel te verbergen, ga je naar ‘Instellingen’ en klik je op ‘Voorkeuren’. Vervolgens verwijder je het vinkje bij de optie ‘Profiel zichtbaar voor anderen’, zodat jouw profiel niet meer zichtbaar is voor andere leden. Om jouw nieuwe voorkeur op te slaan, klik je nog even op ‘Opslaan’.

Om je profiel definitief te verwijderen, ga je naar ‘Instellingen’ en klik je op ‘Profiel Definitief Verwijderen’. Meer hoef je niet te doen, want nu wordt jouw profiel meteen van de datingsite verwijderd. Had je nog openstaande dagen VIP lidmaatschap? Dan krijg je hier helaas geen geld voor terug. Ook zijn de dagen later niet meer te gebruiken, bijvoorbeeld als je besluit een nieuw profiel aan te maken.

7 Total Score
Stedendating Review

Je kunt alle basis functionaliteiten van Stedendating.nl gratis uitproberen.

Populariteit
7.5
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7.5
Kosten
7
1 Comment
  1. Reply
    Pvantzant oktober 24, 2017 at 9:18 am

    Ik kan me niet uit schrijven al een paar keer geprobeerd

Leave a reply