Regio-Datingsite.nl

Regio-Datingsite.nl is een online datingnetwerk wat zich richt op het koppelen van singles die bij elkaar in de buurt wonen. Hoewel de website een betrouwbare indruk maakt, zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. Bij het openen van een profiel op de homepage van deze datingsite word je gek genoeg doorgeleid naar een andere datingsite, namelijk Flirtplek.nl. Het zou dus zo kunnen zijn dat de profielen die op Regio-Datingsite.nl gebruikt worden ook op Flirtplek.nl te vinden zijn. Dergelijke netwerken van datingsites zijn niet onbekend en komen vaker voor. Het is vaak echter niet goed voor de kwaliteit van de datingsites, die in veel gevallen nepprofielen bevatten.

Het eerste contact leggen met singles

Voordat je met singles in contact komt dien je een profiel aan te maken bij deze datingsite. Dat is echter nog niet voldoende! Voor het versturen van berichten dien je namelijk credits te kopen. Je betaalt vervolgens per functie die je wilt gebruiken en niet standaard tot de gratis functies behoort, een x aantal credits. Hoewel dit systeem met credits heel gebruikelijk is in de wereld van online datingsites, hebben veel mensen hier een hekel aan. De kosten kunnen namelijk erg hoog oplopen, op het moment dat je een langer gesprek met iemand voert via het chatsysteem van deze datingsite. Bij een datingsite met abonnementen kun je een onbeperkt aantal berichten naar andere leden versturen.

Ook het aantal nepprofielen wat op websites met een creditsysteem actief is, zal vele malen hoger zijn dan op datingsites met abonnementen. Deze nepprofielen zijn soms van de organisatie achter de datingsite zelf. De profielen houden je zo lang mogelijk aan de praat, zodat je veel credits aan de datingsite betaalt. Op deze manier verdient het datingnetwerk ontzettend veel, zonder veel moeite te hoeven doen.

Scheve verhouding mannen en vrouwen

Opvallend aan deze datingsite is de scheve verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen wat hier actief is. Er lijken veel meer vrouwen actief te zijn, wat erop kan duiden dat veel van deze vrouwen nepprofielen zijn. Van de heren die hier een profiel hebben aangemaakt is een groot deel inactief. Zij hebben in het verleden een profiel aangemaakt, maar zijn bijvoorbeeld opgelicht door de nepprofielen of hebben inmiddels een leuke partner gevonden. Voor vrouwen kan het zodoende behoorlijk lastig zijn om een leuke match te vinden op Regio-Datingsite.nl.

Als man zijnde herken je nepprofielen aan profielen die niet volledig ingevuld zijn en een veel te mooie profielfoto hebben. In veel gevallen is deze foto willekeurig van het internet geplukt. Wanneer je eenmaal in contact gekomen bent met zo’n knappe vrouw, zal de vrouw er alles aan doen om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden. Op die manier verlies je veel geld!

Voor- en nadelen van deze datingsite

Het feit dat het profiel wat je op Regio-Datingsite.nl aanmaakt mogelijk ook op andere datingsites gedeeld wordt is een groot nadeel. Je wilt immers zelf in de hand houden op welke websites je profiel te bekijken is. Ook het feit dat er een groot aantal nepprofielen actief lijkt te zijn binnen dit datingnetwerk kan als een nadeel worden beschouwd. Je wilt immers niet veel geld verliezen aan mooie vrouwen die achteraf niet blijken te bestaan. Als voordeel kan worden aangedragen dat de website een verzorgde uitstraling heeft en dat het aanmaken van een profiel wel gratis is.

Tip: geef je telefoonnummer nooit te snel weg als je contact hebt met singles op datingsites met een creditsysteem. Dit lijkt vaak erg aantrekkelijk, maar kan voor hoge telefoonkosten zorgen! Kwaadwillende personen kunnen je telefoonnummer bijvoorbeeld bij dure abonnementsdiensten aanbieden.

 

 

6 Total Score
Review Regio-Datingsite.nl

Groot aantal nepprofielen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply