Regio-Dating.nl

Zoals de naam van RegioDating.nl je wellicht al deed vermoeden, probeert deze datingsite je te koppelen aan mensen in je omgeving. Deze definitie van RegioDating.nl mag je vrij ruim nemen, want het is enkel mogelijk om per provincie te zoeken en bijvoorbeeld niet specifiek per plaats. In die zin is RegioDating.nl dus te vergelijken met een groot aantal andere datingsites die hun diensten op internet aanbieden.

Opvallend bij het openen van deze datingsite is dat het aantal vrouwen veel groter is dan het aantal mannen. Daarbij is op te merken dat van het aantal mannen een groot deel niet meer actief is en vrij weinig mannen een uitgebreid profiel hebben. De kans is zodoende klein dat mannen naar deze datingsite gekomen zijn om voor een langere periode naar vrouwen te zoeken. Zij hebben bijvoorbeeld een account aangemaakt om direct te kunnen reageren op een profiel die zij op de voorpagina aantroffen.

Berichten sturen met credtis

Om in contact te kunnen komen met andere singles op de datingsite dien je credits aan te schaffen. Bij het aanmaken van een account krijg je standaard 100 gratis credits, die je kunt gebruiken voor je eerste berichten aan andere leden. Het is onduidelijk hoeveel credits je per bericht moet betalen. Mochten je credits op zijn, dan kun je nieuwe credits aankopen op verschillende manieren. Het is erg fijn dat je met deze gratis credits het eerste contact met een single kunt leggen.

Ook zal dit het aantal nepprofielen op deze datingsite doen laten afnemen. Nepprofielen zijn er vaak op gericht om je zo lang mogelijk aan de praat te houden. Zo lopen de kosten flink op, omdat je per bericht moet betalen. Op deze manier weet de organisatie achter de datingsite veel extra inkomsten te genereren. Het is onduidelijk hoeveel nepprofielen er op deze datingsite actief zijn. Opvallend is natuurlijk wel dat er vooral vrouwelijke profielen te vinden zijn. Dit kan duiden op een hoog percentage nepprofielen tussen de leden van deze datingsite.

Een nepprofiel op datingsites herkennen

Gelukkig is het relatief eenvoudig om een nepprofiel te herkennen. De profielfoto van de vrouw op van wie het profiel zou moeten zijn is vaak te mooi om waar te zijn. Deze foto’s worden willekeurig van internet geplukt en zijn absoluut niet van de personen met wie je denkt een gesprek te voeren. Daarbij zullen deze mensen er alles aan doen om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, zonder dat er ontwikkelingen zijn in de diepgang van jullie gesprekken. Een nepprofiel is immers geïnteresseerd in je geld en niet in je achtergrond!

Heb je het idee met een nepprofiel te praten? Beëindig het gesprek in dat geval en ga op zoek naar een nieuwe leuke match op de datingsite. Het kunt het natuurlijk ook op een datingsite met abonnementen proberen, waar het aantal nepprofielen vaak veel lager ligt.

Voor- en nadelen van Regio-Dating.nl

Er zitten verschillende voor- en nadelen aan het zoeken naar matches via RegioDating.nl. Een voordeel zou kunnen zijn dat je de website in alle rust kunt uitproberen met de gratis credits die je bij het aanmaken van een account ontvangt. Deze credits krijg je bij veel andere datingsites met een creditsysteem namelijk niet. Een ander voordeel is het feit dat je vooraf kunt bekijken welke mannen en vrouwen er actief zijn op de datingsite. Als nadeel kan worden aangedragen dat de datingsite veel nepprofielen lijkt te hebben door de scheve verhouding tussen mannen en vrouwen. Ook kunnen de kosten voor het gebruik van deze datingsite flink oplopen nadat je de gratis credits verbruikt hebt.

 

6 Total Score
Review RegioDating.nl

Gratis credits bij inschrijving

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply