Datingeasy

Datingeasy is een vrij nieuwe datingsite die erg succesvol is en maar liefst 550 nieuwe aanmeldingen per dag krijgt. De reden dat de datingsite zo populair is, heeft onder andere te maken met het feit dat de datingsite zich op een brede doelgroep richt. Wat voor persoon je ook bent en naar wat voor persoon je ook op zoek bent: als je 18 jaar of ouder bent, kun je lid worden van deze datingsite.

De betrouwbaarheid van Datingeasy

De betrouwbaarheid van een datingsite wordt beoordeeld door naar diverse aspecten van de website te kijken. Het eerste aspect waar we naar kijken, is of de datingsite in kwestie keurmerken heeft gekregen. Bij Datingeasy is dit helaas niet het geval, wat betekent dat hier zeker nog wat te halen is voor de datingsite. Verder kijken we ook naar de Algemene Voorwaarden en het privacy beleid van een datingsite, waarbij we voornamelijk controleren hoe een datingsite met jouw privacy omgaat. Bij Datingeasy hebben we helaas niet kunnen achterhalen of en hoe de datingsite jouw gegevens veilig opslaat, maar aan de andere kant zijn er ook geen verhalen over misbruik bekend. Een beleid tegen fake leden heeft de datingsite niet, maar de profielen op Datingeasy zien er wel erg betrouwbaar uit. De datingsite kan zeker nog wat verbeteren op het gebied van betrouwbaarheid, maar over het algemeen lijkt de website prima te presteren.

Inschrijven bij Datingeasy

Om je in te schrijven bij Datingeasy, moet je enkele stappen volgen. Een groot voordeel van het inschrijfproces van Datingeasy, is dat je precies kunt zien wat je nog moet invullen om lid te worden. Je ziet dus niet alleen wat je al hebt gedaan, maar ook wat je nog moet doen. Als je alle gegevens hebt ingevuld om lid te worden van de datingsite, krijg je een e-mail van de datingsite met bevestigingslink. Heb je op deze link geklikt, dan wordt jouw profiel geactiveerd. Dit betekent dat je het profiel verder kunt vullen met relevante informatie, zodat je meer kans van slagen hebt op de datingsite.

De kosten van Datingeasy

Kijken we naar de kosten van Datingeasy, dan zien we dat deze datingsite iets duurder is dan vergelijkbare datingsites. Volgens de datingsite zelf, zijn de kosten wat hoger omdat het succespercentage van de datingsite ook hoger ligt dan het succespercentage van de gemiddelde datingsite. Gelukkig hoef je niet per se te betalen om de datingsite te gebruiken, want Datingeasy heeft ook een gratis profiel.

Wil je toch een betaald profiel om alle functies van de datingsite te kunnen gebruiken, dan betaal je hier de volgende kosten voor:

  • 14 dagen VIP-toegang voor 140 credits: 15,99 euro.
  • 30 dagen VIP-toegang voor 300 credits: 27,99 euro.
  • 90 dagen VIP-toegang voor 900 credits: 59,99 euro.
  • 180 dagen VIP-toegang voor 1800 credits: 99,99 euro.

Je kunt met diverse betaalmiddelen betalen, maar wij raden je aan om altijd iDeal te gebruiken. Dit is de meest veilige betaalmethode die Datingeasy aanbiedt.

De mobiele app van Datingeasy

Op dit moment heeft Datingeasy (nog) geen mobiele applicatie, maar de website is wel te gebruiken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De mobiele website kent helaas wel zijn beperkingen, wat betekent dat daten op de desktop of laptop toch wel echt beter gaat dan het mobiel daten.

Acties en kortingen

Datingeasy.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Datingeasy

Je kunt je altijd uitschrijven bij Datingeasy als je deze datingsite niet meer wil gebruiken. Dit doe je door je in te loggen, naar de instellingen van je profiel te gaan en aan te geven dat je jouw account op wil heffen. Heb je nog openstaande dagen VIP-toegang, dan krijg je hier geen geld voor terug.

7 Total Score
Datingeasy Review

Kijken we naar de kosten van Datingeasy, dan zien we dat deze datingsite iets duurder is dan vergelijkbare datingsites.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply