Invalidendating

Als je een handicap hebt, is het nog lastiger om een partner te vinden. Dit komt omdat veel mensen afgeschrikt worden als ze horen dat jij een handicap hebt, wat betekent dat het extra lang duurt voor je jouw ideale partner hebt gevonden. Om ervoor te zorgen dat ook mensen met een handicap online kunnen daten en zo hun ideale partner kunnen vinden, is Invalidendating.nl opgericht. Deze datingsite is in het jaar 2009 opgericht en richt zich specifiek op mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

In deze review lees je meer over Invalidendating.nl. Wil je een duidelijk beeld van deze datingsite, zodat je eenvoudig kunt beslissen of deze datingsite bij jou past? Dan raden wij je aan om deze review goed door te lezen.

De betrouwbaarheid van Invalidendating.nl

Invalidendating.nl is helaas niet aangesloten bij een keurmerk, maar dit zegt niet meteen iets over de betrouwbaarheid van de datingsite. Ben je als datingsite niet aangesloten bij een keurmerk, dan betekent dit simpelweg dat de kwaliteit van de diensten niet door een externe organisatie gegarandeerd kan worden. Dit hoeft niet te betekenen dat er geen kwaliteit is, dus maak je vooral geen zorgen dat Invalidendating.nl geen keurmerken heeft.

Een groot voordeel van Invalidendating.nl, is dat er weinig fake profielen actief lijken te zijn op de website. Fake profielen zijn profielen van niet-bestaande mensen of van mensen die wel bestaan, maar online daten om jou op een bepaalde manier op te lichten. Op Invalidendating.nl lijken alle profielen echt, wat betekent dat je hier geen of heel weinig last hebt van fake leden.

Tot slot hoef je niet bang te zijn dat iedereen kan zien dat je op Invalidendating.nl actief bent, want jouw profiel wordt niet in de zoekresultaten van zoekmachines als Google gezet. Wel kan jouw profiel op de homepage worden weergegeven, maar dit is enkel als je een nieuw lid bent.

Inschrijven bij Invalidendating.nl

Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven bij Invalidendating.nl, namelijk door op de knop ‘Nu inschrijven’ op de homepage van de datingsite te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt er een formulier geopend die je gebruikt om enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je alles ingevuld, dan accepteer je de Algemene Voorwaarden en verstuur je het aanmeldformulier. Nu krijg je een bevestigingsmail met activatielink, waar je op moet klikken om jouw lidmaatschap bij Invalidendating.nl te activeren. Pas als je op de link hebt geklikt, is jouw profiel officieel aangemaakt.

De kosten van Invalidendating.nl

Als je een nieuw lid bent van Invalidendating.nl, kun je automatisch gebruik maken van het gratis gouden lidmaatschap van een jaar. Dit betekent dat je een jaar de tijd krijgt om de datingsite te leren kennen, waarna je eenvoudig zelf kunt beslissen of je nog een betaald lidmaatschap af wil sluiten.

Is jouw gratis abonnement afgelopen, dan kun je uit twee soorten betaalde abonnementen kiezen om jouw lidmaatschap te verlengen:

  1. Zilveren lidmaatschap. Het zilveren lidmaatschap brengt diverse interessante functies met zich mee, zoals het opslaan van leden die je leuk vindt, het bewaren van 50 berichten en het uploaden van 5 foto’s. Je betaalt 7,99 euro voor dit lidmaatschap.
  2. Gouden lidmaatschap. Het gouden lidmaatschap is het meest uitgebreide lidmaatschap van Invalidendating.nl waarmee je onder andere kunt chatten met andere leden, privéalbums aan kunt maken en 20 foto’s mee kunt toevoegen. Je betaalt 15,99 euro voor dit lidmaatschap.

Na een jaar moet je jouw lidmaatschap opwaarderen, dus je kiest altijd een van deze twee lidmaatschappen of je zegt jouw profiel bij Invalidendating.nl op.

De mobiele app van Invalidendating.nl

De leden van Invalidendating.nl kunnen geen app downloaden om mobiel te daten op hun smartphone of tablet, maar de website is wel geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Niet alles werkt even goed op de mobiele website, maar als je het niet erg vindt om af en toe te scrollen en in te zoomen is de mobiele website prima bruikbaar.

Acties en kortingen

Invalidendating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Invalidendating.nl

Als je niet meer wil daten via Invalidendating.nl, kun je jouw profiel verwijderen. Dit doe je door je eerst in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je in de menubalk op de link ‘Mijn lidmaatschap’ klikt. Er wordt nu een nieuwe pagina geopend en hier zoek je naar de link ‘Lidmaatschap opzeggen’. Nu kom je weer op een nieuwe pagina terecht, waar je moet bevestigen dat je jouw lidmaatschap echt op wil zeggen. Heb je dit gedaan, dan ben je geen lid meer van Invalidendating.nl.

6 Total Score
Invalidendating Review

Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven bij Invalidendating.nl, namelijk door op de knop ‘Nu inschrijven’ op de homepage van de datingsite te klikken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply