G-Date is een datingsite voor mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke handicap. De datingsite is opgericht in het jaar 2009 en is sinds deze tijd uitgegroeid tot een van de grootste dating platforms voor deze doelgroep. Ben je 18 jaar en ouder en heb je een bepaalde handicap, dan kun je je bij deze datingsite aanmelden om nieuwe contacten op te doen, leuke dates te scoren of jouw ideale partner te vinden.

G-Date is onderdeel van DatingAssistant.nl, een datingbureau dat al jaren gespecialiseerd is in het begeleiden van singles met een beperking. Je kent het datingbureau misschien wel van het programma ‘Undateables’ van TLC, want hier zit hetzelfde bureau achter. Word je lid van G-Date, dan weet je zeker dat je bij het online daten begeleid wordt door een gespecialiseerd datingbureau.

De betrouwbaarheid van G-Date

G-Date heeft jouw veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. Zo wordt er continu hard gewerkt om jouw veiligheid en privacy te verbeteren, maar krijg je nu ook al de garantie dat je honderd procent veilig bent op deze datingsite. Er wordt niet alleen nauwkeurig omgegaan met de gegevens die je aan de datingsite geeft, maar je kunt ook altijd gebruik maken van het anonieme mailsysteem van de datingsite. Verder worden alle IP-adressen van leden opgeslagen, zodat er goed actie ondernomen kan worden als er misbruik wordt gemaakt van andere leden of de huisregels van de datingsite op andere wijze worden overtreden. Tot slot controleert G-Date handmatig of alle profielen op de datingsite echt zijn, zodat fake leden geweerd kunnen worden.

Inschrijven bij G-Date

Je kunt je gratis inschrijven bij G-Date om deze datingsite eens te proberen. Dit doe je door op de link ‘Ja, ik wil lid worden’ te klikken en het registratieformulier van de datingsite helemaal in te vullen. Je geeft niet alleen aan wat voor iemand jij bent, maar ook hoe jouw ideale partner eruit ziet. Heb je alles ingevuld, dan krijg je een e-mail met activatielink waar je op moet klikken om jouw account te bevestigen. Heb je dit gedaan, dan kun je meteen inloggen en aan de slag met de datingsite.

De kosten van G-Date

Je kunt je gratis aanmelden bij G-Date, maar dan kun je niet alle functionaliteiten van de datingsite gebruiken. Wil je wel alle functies gebruiken, dan zijn hier de volgende kosten aan verbonden:

  • 1 maand: 9,95 euro.
  • 3 maanden: 19,95 euro.
  • 6 maanden: 29,95 euro.
  • 12 maanden: 47,95 euro.

Hoe langer je een abonnement afsluit bij G-Date, hoe goedkoper je per dag uit bent. Kies je voor het abonnement van een maand, dan betaal je omgerekend bijvoorbeeld 0,33 euro. Neem je het abonnement van 3 maanden, dan is dit bedrag nog 0,22 euro en als je het abonnement van een half jaar kiest, betaal je 0,17 euro per dag. Voor het abonnement van 12 maanden betaal je omgerekend 0,13 euro per dag.

De mobiele applicatie van G-Date

G-Date heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar door met jouw smartphone of tablet naar de website te surfen kun je wel gewoon mobiel daten bij deze datingsite.

Acties en kortingen

G-Date heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij G-Date

Je kunt je uitschrijven bij G-Date door via het ledenmenu naar ‘Lidmaatschap opzeggen’ te gaan. Klik je op deze link, dan worden jouw gegevens uit de database van de datingsite verwijderd en is jouw profiel niet langer zichtbaar op de datingsite. Had je nog openstaande abonnementsdagen, dan worden deze dagen verwijderd en hier krijg je geen geld voor terug. Houd hier niet alleen rekening mee bij het verwijderen van je profiel, maar ook bij het kopen van abonnementsdagen. Koop je te veel dagen, dan is de kans groot dat je te veel geld uitgeeft aan dagen die je uiteindelijk niet gaat gebruiken en dit is zonde. Koop dus niet zomaar een abonnement, maar neem een abonnement dat bij jou past.

6 Total Score
G-Date Review

Ben je 18 jaar en ouder en heb je een bepaalde handicap, dan kun je je bij deze datingsite aanmelden om nieuwe contacten op te doen, leuke dates te scoren of jouw ideale partner te vinden.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
5.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply