Gehandicaptendating

Gehandicaptendating.nl is een datingsite die speciaal opgericht is voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Je kunt de datingsite gebruiken om nieuwe contacten op te doen en nieuwe vriendschappen te sluiten, maar ook als je wil daten of als je echt een leuke partner zoekt voor een serieuze relatie. Wat voor beperking je ook hebt en welk beeld je ook hebt van jouw ideale partner: als je 18 jaar of ouder bent, ben je helemaal welkom bij Gehandicaptendating.nl.

In deze review lees je meer over de datingsite Gehandicaptendating.nl. Zo lees je niet alleen of deze datingsite betrouwbaar is, maar ook hoe je je kunt inschrijven, welke kosten je moet betalen als je lid bent van de datingsite, of Gehandicaptendating.nl ook een mobiele applicatie heeft en hoe je je weer uitschrijft als je geen lid meer wil zijn. Ben je op zoek naar een geschikte datingsite om jouw ideale partner te vinden en twijfel je of Gehandicaptendating.nl iets voor jou is, dan is het lezen van deze review zeker een aanrader.

De betrouwbaarheid van Gehandicaptendating.nl

Je kunt de betrouwbaarheid van een datingsite onder andere beoordelen door te kijken hoe een website omgaat met de gegevens van leden en de privacy van leden beschermt. Kijken we naar Gehandicaptendating.nl, dan zien we dat deze datingsite op basis van deze onderdelen zeker betrouwbaar te noemen is. Zo slaat de datingsite jouw persoonlijke gegevens altijd veilig op in een versleutelde database, die enkel toegankelijk is voor medewerkers van de datingsite. Commerciële partijen, hackers en internetcriminelen kunnen de database niet bereiken, wat betekent dat jouw gegevens niet misbruikt kunnen worden.

Om jouw privacy te beschermen, laat Gehandicaptendating.nl jou zelf kiezen wat je wel en niet prijsgeeft in jouw online profiel op de datingsite. Alles wat je in jouw profiel op Gehandicaptendating.nl zet, wordt in principe op jouw profiel geplaatst. Wel halen de medewerkers van de datingsite eventuele ongewenste opmerkingen uit jouw profiel, zodat alle profielen binnen de regels van de datingsite vallen. Om jou als lid te beschermen, is het ook niet mogelijk om gegevens als een telefoonnummer, een e-mailadres of een adres op je profiel te zetten. Deze gegevens kun je alleen aan andere leden geven als je persoonlijk contact met hen hebt, zodat de informatie niet voor iedereen inzichtelijk is.

Houd er rekening mee dat jouw profiel ook zichtbaar is voor niet-leden, al gaat het slechts om een klein deel van het profiel. Wil je zo anoniem mogelijk blijven voor niet-leden, dan raden wij je aan om dit deel van het profiel niet of niet volledig in te vullen. Mensen die wel lid zijn van Gehandicaptendating.nl, kunnen jouw volledige profiel zien als ze ingelogd zijn bij de datingsite.

Tot slot zegt het beleid tegen fake leden ook veel over de betrouwbaarheid van een datingsite. Om fake leden zo veel mogelijk te weren, filteren de medewerkers van Gehandicaptendating.nl alle verdachte profielen uit het totale aanbod profielen. Op deze manier is de website alleen toegankelijk voor mensen met de juiste bedoelingen, zodat online dating voor alle leden leuk blijft. Vraag je je af waarom het even duurt voor je kunt daten als je een profiel hebt aangemaakt bij Gehandicaptendating.nl, dan komt dit omdat jouw profiel eerst nog handmatig gecontroleerd moet worden door een medewerker van de datingsite.

Inschrijven bij Gehandicaptendating.nl

Om je in te schrijven bij Gehandicaptendating.nl, moet je enkele stappen volgen. De stappen die je moet volgen, worden in onderstaand stappenplan beschreven.

Stap 1: ga naar de homepage van Gehandicaptendating.nl en vul het inschrijfformulier op deze pagina helemaal in.

Stap 2: vul in waar je vandaan komt, ofwel in welke stad je woont.

Stap 3: klik op ‘Start nu!’ en open de mailbox van het e-mailadres dat je aan Gehandicaptendating.nl hebt doorgegeven.

Stap 4: open de e-mail die je van Gehandicaptendating.nl hebt ontvangen en klik op de activatielink in deze mail.

Stap 5: er wordt een nieuwe pagina geopend, waarop je kunt lezen dat jouw profiel geactiveerd is en je meteen kunt beginnen met online daten.

De kosten van Gehandicaptendating.nl

Gehandicaptendating.nl biedt drie soorten memberships aan, namelijk:

  1. Het Trial lidmaatschap. Dit is een gratis lidmaatschap met enkele basisfuncties, die je gebruikt om de datingsite een beetje te leren kennen.
  2. Het Gold lidmaatschap. Gold leden hebben net iets meer functies dan Trial leden, maar hier moet wel een bepaald bedrag voor betaald worden.
  3. Het VIP lidmaatschap. VIP leden kunnen alle functies van Gehandicaptendating.nl gebruiken en betalen hier net iets meer voor dan Gold leden.

Voor het Gold lidmaatschap betaal je 29,90 euro per maand voor 1 maand, 24,90 euro per maand voor 3 maanden, 19,90 euro per maand voor 6 maanden of 14,90 euro per maand voor 12 maanden. Wil je ook VIP lid worden, dan betaal je hier 14,90 euro per maand extra voor.

De mobiele app van Gehandicaptendating.nl

Gehandicaptendating.nl heeft geen mobiele app en helaas is ook de website niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Mobiel daten is wel mogelijk, maar niet alle functies van de datingsite zullen even goed werken op mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Gehandicaptendating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Gehandicaptendating.nl

Wil je geen lid meer zijn van Gehandicaptendating.nl, dan kun je jouw profiel eenvoudig en snel verwijderen. Dit doe je door je eerst in te loggen bij de datingsite, om vervolgens naar jouw profiel te gaan. Hier klik je op ‘Account pagina’, om vervolgens op de knop ‘Verwijder account’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw account meteen verwijderd.

Wel moet je er rekening mee houden dat als je jouw account verwijdert, je jouw abonnement(en) ook meteen verwijdert. Dit betekent dat je jouw openstaande abonnementsdagen kwijt bent en hier geen geld voor terug krijgt. Wil je later toch weer lid worden van de datingsite en gebruik je hetzelfde e-mailadres, dan kun je de openstaande abonnementsdagen niet meer gebruiken en heb je een nieuw abonnement nodig bij Gehandicaptendating.nl.

6 Total Score
Gehandicaptendating Review

Wat voor beperking je ook hebt en welk beeld je ook hebt van jouw ideale partner: als je 18 jaar of ouder bent, ben je helemaal welkom bij Gehandicaptendating.nl.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply