EtnoDating

EtnoDating.nl is een eigentijdse datingsite die mensen uit diverse culturen met elkaar samenbrengt. Dit betekent dat de datingsite zich niet alleen richt op mensen die een partner zoeken voor een langdurige en serieuze relatie, maar ook dat de datingsite mensen kan samenbrengen voor een leuke date of een nieuwe vriendschap. Wil je mensen uit andere culturen leren kennen, om wat voor achterliggende reden dan ook? Dan is deze datingsite iets voor jou.

De betrouwbaarheid van EtnoDating.nl

EtnoDating.nl is op dit moment (nog) niet aangesloten bij een bepaald keurmerk, maar dit betekent niet dat de datingsite niet betrouwbaar is. Zo doet de datingsite er alles aan om de persoonlijke gegevens van leden te beschermen tegen hackers en heeft de datingsite de privacy van diens leden bovendien hoog in het vaandel staan. Dit betekent onder andere dat jouw gegevens via een versleutelde verbinding worden verstuurd, veilig worden opgeslagen in de database van de datingsite en niet verstrekt worden aan derden. Verder worden de profielen van leden zo goed mogelijk afgeschermd van de buitenwereld, zodat je lekker online kunt daten zonder dat iemand hierachter hoeft te komen. Enkel van nieuwe leden wordt de profielfoto kort op de homepage van de website getoond, maar dan wel in klein formaat.

Wat de website precies doet om fake leden te weren is niet duidelijk, maar na het aanmaken van een profiel worden we in ieder geval niet meteen benaderd door verdachte profielen. Wel moet je goed opletten voor fake leden op de datingsite, want het kan zomaar voorkomen dat jij wel benaderd wordt door iemand met de verkeerde bedoelingen.

Inschrijven bij EtnoDating.nl

Je kunt je altijd gratis inschrijven bij EtnoDating.nl om deze datingsite eens uit testen. Dit doe je door naar de homepage van de datingsite te gaan en hier het inschrijfformulier in te vullen. Vul alle gegevens naar waarheid in, want deze informatie wordt door de medewerkers van de datingsite gebruikt om jou te koppelen met andere leden. Vul je de verkeerde informatie in, dan is de kans groot dat je geen goede matches ontvangt.

Heb je alle gegevens ingevuld, dan moet je akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Pas als je dit hebt gedaan, wordt jouw profiel geactiveerd en krijg je een wachtwoord toegestuurd via e-mail. Dit wachtwoord gebruik je om je voor het eerst in te loggen bij de datingsite en kan in een later stadium nog gewijzigd worden.

De kosten van EtnoDating.nl

EtnoDating.nl wil de indruk wekken dat het een volledig gratis datingsite is, maar in werkelijkheid heeft de datingsite twee soorten lidmaatschappen. Eén van deze lidmaatschappen is gratis, maar de datingsite kent ook een zogeheten ‘full membership’ waar je voor moet betalen. De meeste mensen kiezen voor dit betaalde lidmaatschap en dit komt omdat je met het gratis lidmaatschap enkel profielen kunt zoeken en profielen van andere leden kunt bekijken. Wil je echt in contact komen met andere leden, dan heb je toch echt een betaald lidmaatschap nodig.

Er zijn verschillende manieren om het full membership van EtnoDating.nl af te sluiten:

  • Via een sms abonnement. Kies je voor dit abonnement, dan krijg je door het versturen van een sms-bericht toegang tot de functies van de full membership van EtnoDating.nl. Je betaalt eenmalig drie euro voor dit abonnement en de looptijd van de full membership is in dit geval altijd een week.
  • Via een iDeal betaling. Wil je langer dan een week gebruik maken van de full membership, dan kun je beter met iDeal betalen. Je kunt een abonnement van een maand kiezen (11,99 euro), maar je kunt ook een abonnement van 3 maanden (9,99 euro per maand) of een abonnement van 12 maanden kiezen (49,99 euro totaal).
  • Via een bankoverschrijving. Kies je voor deze mogelijkheid, dan maak je de kosten van het abonnement handmatig over. Vergeet niet je gebruikersnaam in de omschrijving van de betaalopdracht te zetten!

Je kiest zelf hoe lang je de full membership wil nemen en op welke manier je de kosten van dit abonnement wil betalen.

De mobiele app van EtnoDating.nl

EtnoDating.nl is niet echt gebruiksvriendelijk voor mensen die met hun smartphone of tablet willen daten. Zo heeft de datingsite op dit moment nog geen mobiele app, maar is de website van de datingsite ook niet geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Wil je daten met jouw smartphone of tablet, dan is dit bij EtnoDating.nl nog niet zo eenvoudig. Mogelijk wordt mobiel daten in de toekomst wel mogelijk bij deze datingsite, bijvoorbeeld door wel een app aan te bieden of door de mobiele website te verbeteren.

Acties en kortingen

EtnoDating.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij EtnoDating.nl

Je kunt je altijd uitschrijven bij EtnoDating.nl als je deze datingsite niet meer wil gebruiken om een leuke partner te zoeken of in contact te komen met mensen uit andere culturen. Zo log je je eerst in met je gebruikersnaam en wachtwoord, om vervolgens in het hoofdmenu op de tab met de tekst ‘Instellingen’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan kom je op een pagina met een rood menu. In dit menu zoek je naar de button met de tekst ‘Account instellingen’. Heb je op deze link geklikt, dan kom je op een nieuwe pagina met de link ‘Klik hier om af te melden’. Heb je op deze link geklikt, dan wordt jouw profiel verwijderd.

Na het verwijderen van jouw profiel door bovenstaande stappen te volgen, duurt het maximaal 24 uur om jouw account echt te verwijderen. Is jouw account verwijderd, dan krijg je hier een e-mailbevestiging van. Let op: heb je nog openstaande dagen van jouw full membership? Dan gaan deze dagen verloren na het verwijderen van jouw account. Voor de dagen die je nog open had staan (en die je dus niet meer gebruikt, maar wel betaald hebt), krijg je geen geld terug van EtnoDating.nl. Houd hier dus rekening mee bij het verwijderen van jouw account.

6 Total Score
Etnodating Review

Je kunt je altijd gratis inschrijven bij EtnoDating.nl om deze datingsite eens uit testen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply