Wytegearre

Wytegearre

Heb je geen idee wat ‘Wytegearre’ betekent? Dan is dit niet zo vreemd als je niet uit de regio Friesland komt en geen Fries spreekt. De datingsite Wytegearre is speciaal opgericht voor Friezen in Nederland en de naam van de datingsite is ook alleen te vertalen door mensen die Fries spreken. Zo staat de naam Wytegearre voor ‘Wij samen’ en dit is precies waar de datingsite om draait. Het idee van de website is het online koppelen van gelijkgestemde Friezen, zodat zij een vriendschap kunnen starten, een leuke date kunnen organiseren of eventueel zelfs een serieuze relatie kunnen starten.

Inschrijven voor Wytegearre

Je kunt je aanmelden voor de datingsite als je in Friesland woont, maar ook als je een Fries bent die niet meer in Friesland woonachtig is. Ben je zelf geen Fries, maar heb je wel een sterke band met de Friezen? Dan mag je je ook aanmelden voor de datingsite, al moet je er dan wel rekening mee houden dat de leden van de datingsite voornamelijk op zoek zijn naar echte Friezen.

Om je in te schrijven voor de datingsite, vul je het inschrijfformulier op de homepage van de website in. Heb je dit gedaan en heb je jouw accountaanvraag bevestigd, dan krijg je meteen een profiel dat je verder met informatie over jezelf kunt vullen. Je kunt ook meteen berichten sturen naar andere leden, maar wij raden je aan om je profiel eerst goed te vullen. Hoe meer informatie er in je profiel staat, hoe meer kans je namelijk hebt op een reactie op je bericht.

De kosten van Wytegearre

Voor het betaalde abonnement van Wytegearre betaal je 16,66 euro per maand. Het abonnement heeft standaard een looptijd van 6 maanden, waarna het lidmaatschap automatisch verlengd wordt.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Wytegearre: een veilige datingsite

Wytegearre is een volledig veilige datingsite. De gegevens die je achterlaat bij het aanmaken van een account, worden bijvoorbeeld altijd veilig opgeslagen door de datingsite en zijn niet zichtbaar voor andere leden of commerciële partijen. Bij het vullen van jouw profiel, kies je helemaal zelf welke informatie je wel en niet wil delen. Zo houd je de bescherming van jouw eigen privacy in de hand, wat veel mensen erg prettig vinden. Betaal je Wytegearre voor een betaald profiel op de datingsite, dan doe je dit altijd met erkende en volledig veilige betaalmethoden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw veiligheid als je Wytegearre gebruikt om leuke mensen te ontmoeten, want de datingsite is helemaal veilig.

 

7 Total Score
Wytegearre Review

Voor het betaalde abonnement van Wytegearre betaal je 16,66 euro per maand.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
7.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply