Arabelove

Arabelove is een datingsite die zich op Arabische singles richt. De datingsite helpt deze singles met elkaar in contact te komen, om hopelijk een perfecte match te maken. Het gaat om een internationale datingsite. Omdat de datingsite in meerdere landen wordt gebruikt, is de voertaal van de website Engels. Lukt het niet een leuke Arabische partner in Nederland te vinden en vind je het geen probleem om jouw zoektocht naar een leuke partner op andere landen te richten? Dan is deze datingsite zeker iets voor jou.

De drie soorten gebruikers van Arabelove

Op Arabelove wordt er onderscheid gemaakt tussen drie soorten gebruikers. De guests zijn mensen zonder account. Deze mensen kunnen alleen op de datingsite kijken, maar niet met andere gebruikers in contact komen. De Free Members hebben wel een account, maar hebben hier niet voor betaald. Zij kunnen profielen bekijken, maar geen berichten versturen. De Full Members kunnen dit wel. Zij hebben een betaald lidmaatschap en kunnen alle functies van de datingsite gebruiken.

Wil je echt in contact komen met Arabische singles, dan kun je niet zonder Full Membership. Alleen als Full Member kun je namelijk berichten sturen naar andere leden.

Arabelove: ook voor andere doeleinden

De meeste leden van Arabelove gebruiken de datingsite om een leuke partner te vinden, maar de website wordt ook voor andere doeleinden gebruikt. Zo zijn er ook mensen actief op de website die leuke vriendschappen op willen doen of bijvoorbeeld oud-klasgenoten zoeken. Je hoeft de datingsite dus niet te gebruiken om je ideale partner te vinden, maar je kunt de website ook voor andere doeleinden gebruiken.

De plus- en minpunten van Arabelove

De datingsite Arabelove heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste plus- en minpunten worden hieronder kort opgesomd.

 

Pluspunten:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep.
  • Je kunt ook als niet-lid profielen van leden bekijken.
  • Je kunt met deze website internationaal op zoek gaan naar een leuke partner.

 

Minpunten:

  • Het is niet duidelijk hoe duur het betaalde lidmaatschap van de datingsite is.
  • De website is volledig in het Engels. Het contact met singles zal waarschijnlijk ook alleen in het Engels zijn.
  • Er zijn niet veel Nederlandse singles actief op de website.

 

De kosten van Arabelove

Het Full Membership van Arabelove kost geld, maar het is niet duidelijk hoeveel dit abonnement precies kost. Wij zien dit als een minpunt, want transparantie over de online dating kosten is erg belangrijk.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply