Elena’s Models

Heb jij een grote zwak voor de knappe vrouwen uit het Oostblok? Dan is de datingsite Elena’s Models zeker iets voor jou. Deze datingsite richt zich op dames uit Rusland en Oekraïne en uiteraard de heren die op deze knappe dames vallen. Schrijf je je als man in op deze datingsite, dan kom je in contact met tientallen knappe dames die dolgraag voor jou naar Nederland komen.

Elena’s Models: een korte introductie

De datingsite Elena’s Models richt zich op twee groepen singles: vrouwen uit het Oostblok en westerse mannen die op vrouwen uit het Oostblok vallen. Door je in te schrijven voor deze datingsite, kom je in contact met dames uit onder andere Rusland en Oekraïne die een westerse partner zoeken. Sommige dames zoeken alleen een westerse partner om hun thuisland te kunnen ontvluchten en bij een rijke vent te kunnen wonen, maar er zijn ook zeker vrouwen actief op de datingsite die echt op zoek zijn naar liefde. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om het kaf van het koren te scheiden en een leuke dame met de juiste bedoelingen te leren kennen.

Inschrijven bij Elena’s Models

Om een leuke vrouw uit het Oostblok te leren kennen, maak je een profiel aan op de datingsite. Je schrijft je gratis in, je vult je profiel met relevante informatie over jezelf en je plaatst een foto. Is jouw profiel klaar, dan ga je op zoek naar leuke dames en schrijf je deze vrouwen een berichtje.

Wees altijd op je hoede, want niet alle vrouwen zijn echt op zoek naar liefde. Wordt er al snel over geld gesproken in het contact met een leuke dame, dan is het beter dit contact af te kappen. Je wil namelijk wel echt een leuke partner vinden via de datingsite, geen golddigger!

De plus- en minpunten van Elena’s Models

Datingsite Elena’s Models heeft enkele pluspunten. De belangrijkste voordelen van deze datingsite, zijn de volgende:

  • Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite. Ook kun je gratis de profielen van andere leden bekijken.
  • De datingsite heeft diverse betaalde lidmaatschappen. Je kunt zelf kiezen welk lidmaatschap het beste bij jou past.
  • Met deze datingsite kun je in contact komen met knappe en leuke dames uit het Oostblok, zonder daadwerkelijk naar het Oostblok af te moeten reizen.

Toch heeft de datingsite ook enkele minpunten. De belangrijkste nadelen van de website, zijn de volgende:

  • Er zijn fake profielen actief op de website.
  • Er zijn golddiggers actief op de datingsite.
  • De datingsite is niet in het Nederlands beschikbaar. Je kunt enkel in het Engels daten.

De kosten van Elena’s Models

Je kunt je gratis inschrijven op deze datingsite, maar als gratis lid kun je niet alle functies van de website gebruiken. Wil je wel alle functies gebruiken, dan neem je een van de drie betaalde abonnementen van Elena’s Models. Deze abonnementen kosten 19 dollar per maand, 58,25 dollar per maand en 99,58 dollar per maand. Je kunt zelf bepalen welk abonnement het beste bij jou past.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply