Vietnam Cupid

Vietnam Cupid: de weg naar een Vietnamese single!

Wanneer je zelf Vietnamees bent, of zoekt naar een Vietnamese single man of vrouw, biedt Vietnam Cupid de oplossing. Vietnam Cupid is een datingsite, waarop voornamelijk Vietnamese singles zich aanmelden. Hierbij kan het gaan om Vietnamese singles die op zoek zijn naar een vaste partner, iemand om af en toe mee af te kunnen spreken, een single voor een seksdate, enzovoorts. Dit maakt de kans erg groot dat je een geschikte match zal vinden, waarvan de verwachtingen aansluiten bij die van jezelf.

Aanmelden en zoeken naar geschikte matches

Bij Vietnam Cupid kun je gratis een account aanmaken, waarvan de geldigheid oneindig is. Je hoeft dus geen extra kosten te betalen als je langer dan een bepaalde periode actief bent op de datingsite. Na het aanmelden kun je op zoek gaan naar een geschikte match, door gebruik te maken van de handige zoekfunctie. Wil je ook gevonden kunnen worden door leden? Zorg ervoor dat je account zo volledig mogelijk is, door de verschillende formulieren in te vullen. Zo vertel je andere leden meer over je interesses, uiterlijke kenmerken, enzovoorts. Dit geeft mogelijke matches direct een goed beeld van je.

Vietnam Cupid heeft zowel een Nederlandse, als een internationale versie. Je kunt dus zoeken naar Vietnamese singles binnen Nederland, maar ook daarbuiten. De Nederlandse versie is volledig in het Nederlands, je hoeft dus geen Engels te kunnen om de website goed te begrijpen. Desalniettemin kan het voor het contact met een Vietnamese single handig zijn als je enigszins Engels praat.

Vind leden die bij je passen

De zoekfunctie van Vietnam Cupid biedt je niet alleen de mogelijkheid om te zoeken naar Vietnamese singles in Nederland of daarbuiten, je kunt van veel meer filters gebruik maken. Zoek bijvoorbeeld op persoonlijke interesses of kenmerken van de levensstijl van een single Vietnamese man of vrouw. Dit maakt het makkelijker om een geschikte match te vinden. Het hoeft vanzelfsprekend niet zo te zijn, dat een match ook direct volledig bij je aansluit. Hier kom je achter door contact te zoeken met een Vietnamese single.

Een contact opbouwen met Vietnamese singles

Om een contact op te kunnen bouwen met een geschikte Vietnamese single, kun je hem of haar een berichtje sturen. In dit bericht kun je jezelf aan de Vietnamese single introduceren en kun je aangeven waarom je hem of haar een berichtje hebt gestuurd. Hebben jullie bijvoorbeeld gemeenschappelijke interesses? Zijn jullie allebei fan van een bepaalde film? Enzovoorts.

Tip: zorg ervoor dat je bij het eerste bericht direct aangeeft wat je verwachtingen zijn. Zo voorkom je teleurstellingen op een later moment!

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

De kosten voor het gebruik van Vietnam Cupid

Hoewel het aanmaken van een account op Vietnam Cupid volledig gratis is, kun je een extra abonnement afsluiten. Door een abonnement van €10,33 per maand te nemen, heb je de mogelijkheid om van veel meer functies gebruik te maken.

 

6 Total Score
Vietnam Cupid Review

Om een contact op te kunnen bouwen met een geschikte Vietnamese single, kun je hem of haar een berichtje sturen.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply