Thai Cupid

Thaise liefde vind je op Thai Cupid

Niet iedere Nederlandse single valt op Nederlandse mannen of vrouwen. Wellicht hebben singles uit andere landen meer aantrekkingskracht op je? Een van de websites die je in contact kan brengen met singles uit een ander land is Thai Cupid, wat zich logischerwijs richt op Thaise single mannen en vrouwen. Zo hoef je niet naar Thailand af te reizen om een geschikte match te vinden tussen de Thaise singles! Op de website zijn Thaise singles uit Nederland actief, maar ook uit de rest van de wereld. Dit vergroot de kans op een succesvolle match met een Thaise single!

Doordat de website een Nederlandse versie heeft, hoef je geen Engels te spreken om de werking van de website goed te begrijpen. Het is overigens wel een pre als je Engels spreekt, omdat je hiermee ook contact kunt zoeken met Thaise singles buiten Nederland.

Jezelf aanmelden bij Thai Cupid

Het aanmaken van een account voor Thai Cupid is heel eenvoudig en bovendien volledig gratis, ongeacht hoelang je lid blijft op de datingsite. Tijdens het aanmelden kun je verschillende gegevens over jezelf delen met andere leden van Thai Cupid. Denk bijvoorbeeld aan je persoonlijke interesses, je hobby’s, uiterlijke kenmerken, enzovoorts. Des te nauwkeuriger en oprechter je deze gegevens invoert, des te groter wordt ook de kans op een succesvolle match met een Thaise single. Iemand kan je via de zoekmachine vinden en direct zien of je bij hem of haar past! Dit maakt de kans groter dat iemand contact met je opneemt.

Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om zelf te zoeken naar leuke matches op Thai Cupid, door gebruik te maken van de zoekfunctie. Deze zoekfunctie is erg uitgebreid! Naast het land waarin de Thaise single woont, kun je ook zoeken naar specifieke interesses of uiterlijke kenmerken. Dit maakt het makkelijker om een geschikte single te vinden. Nadat je een geschikte match gevonden hebt, kun je heel eenvoudig een bericht naar hem of haar sturen.

Contact leggen met een Thaise single

Wanneer je een leuke single man of vrouw gevonden hebt op Thai Cupid, is het heel eenvoudig om contact met hem of haar te leggen. Om te voorkomen dat je mogelijke match niet reageert, is het raadzaam om in je eerste bericht uit te leggen waarom je hem of haar een bericht stuurt. Noem hierin bijvoorbeeld een aantal kenmerken of interesses die jullie gemeen hebben, of ga in op hoe leuk een single is. Vermeld in je eerste bericht ook welke verwachtingen je van jullie contact hebt. Ben je op zoek naar iemand om af en toe gezellig mee te kletsen? Wil je een maatje om een keer een avondje uit te kunnen gaan? Of ben je op zoek naar een vaste relatie met een Thaise single? Let er wel op dat je niet te opdringerig overkomt!

Na je eerste bericht kun je blijven zoeken naar andere Thaise singles. Er zijn vast en zeker meer single mannen of vrouwen, die aansluiten bij je wensen of voorkeuren.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Kosten voor Thai Cupid

Het aanmaken van een account bij Thai Cupid is volledig gratis. Hierbij maakt het niet uit hoelang je lid blijft van de datingsite! Om van alle functies die Thai Cupid biedt gebruik te kunnen maken, dien je een betaald lidmaatschap af te nemen. Een betaald lidmaatschap van twaalf maanden is het voordeligst, waarbij je maandelijks €10,33 betaalt.

 

6 Total Score
Thai Cupid Review

Wanneer je een leuke single man of vrouw gevonden hebt op Thai Cupid, is het heel eenvoudig om contact met hem of haar te leggen.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply