Singapore Love Links

Wanneer je binnenkort naar Singapore reist voor een vakantie of een mooie reis, dan is het de moeite waard om een account aan te maken bij Singapore Love Links. Deze internationale datingsite probeert single mannen en vrouwen uit Singapore aan elkaar of aan internationale singles te koppelen. Veel Singaporese singles zijn op zoek naar een Westerse man of vrouw om hun leven te verbeteren. Daarbij is het ook voor Westerse singles heel interessant om juist in Azië naar een match te zoeken. Denk alleen al aan de prachtige cultuur hier!

Gratis een profiel creëren

Voordat je op zoek kunt gaan naar een leuke single uit Singapore, dien je een account aan te maken. Het creëren van een nieuw profiel is bij Singapore Love Links geheel gratis. Met een profiel heb je de mogelijkheid om te zoeken naar leuke matches. Zij kunnen jou ook benaderen, mits je een volledig ingevuld profiel hebt. Met een volledig ingevuld profiel krijgen andere leden een goed beeld van je, wat de kans op een match vergroot. Bij het aanmaken van een nieuw profiel kun je ervoor kiezen om een account aan te maken met je profiel op Facebook. Houd er rekening mee dat Singapore Love Links in dit geval berichten op je Facebook-profiel kan plaatsen.

Betalen voor verschillende functies

Niet alle functies van Singapore Love Links zijn gratis te gebruiken. Dit is niet gek, want op steeds meer datingsites wordt er met een creditsysteem of betaalde abonnementen gewerkt. Om berichten te kunnen sturen naar matches die je op de datingsite bent tegengekomen dien je bijvoorbeeld een abonnement te hebben afgesloten. Hierbij heb je de keuze tussen een Gold- en Platium-abonnement, waarbij het verschil in het aantal features zit wat je kunt gebruiken. Des te meer je betaalt, des te meer features kun je ook gebruiken! Wanneer je abonnement verlopen is zal deze automatisch worden verlengd. Zorg er dus voor dat je het abonnement tijdig stopzet als je de datingsite niet langer van plan bent te gebruiken.

Mogelijkheid tot daten via een app

Naast de datingsite van Singapore Love Links biedt dit datingnetwerk ook een app aan, die je tot nu toe enkel op een Android-toestel kunt installeren. Met deze app heb je overal toegang tot je profiel op Singapore Love Links. Ideaal wanneer je ook onderweg met je matches wil kunnen blijven praten. Voor mensen die een toestel van Apple hebben is het momenteel enkel nog mogelijk om contact te houden via de website van Singapore Love Links.

Voor- en nadelen van Singapore Love Links

Het mogen duidelijk zijn dat Singapore Love Links zich specifiek op singles uit Singapore richt en in veel mindere mate op internationale singles. Toch heeft de datingsite voldoende te bieden om hier een account aan te maken! Denk bijvoorbeeld aan de contacten die je op kunt doen voordat je op vakantie gaat naar Singapore. Voor het gebruik van verschillende functies dien je een betaald abonnement af te sluiten, wat als een nadeel van de datingsite kan worden gezien. Het is echter niet ongebruikelijk dat er kosten in rekening worden gebracht voor het versturen van berichten.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply