RussianCupid

RussianCupid is een datingsite die onder Cupid Media valt, een groot datingbedrijf uit Australië die meerdere datingsites beheert. RussianCupid is een datingsite die zich richt op Russische mannen en vrouwen die in Nederland wonen en graag met elkaar in contact willen komen. Dit kan zijn om een nieuwe vriendschap te sluiten, maar ook om met elkaar te daten of een serieuze relatie te starten. Volgens de website zelf heeft RussianCupid ongeveer 450.000 leden, maar dit gaat om een internationaal cijfer. Hoeveel Nederlandse leden de datingsite heeft, is niet bekend.

De betrouwbaarheid van RussianCupid

Zoals al eerder vermeld, is RussianCupid onderdeel van Cupid Media. Omdat dit bedrijf in Australië gevestigd is, zijn de Algemene Voorwaarden en de privacy policy van RussianCupid enkel in het Engels opgesteld. De documenten zijn uitgebreid en compleet, maar veel mensen zullen niet goed begrijpen wat er precies in staat. Wij hebben de documenten voor je doorgelezen en kunnen je vertellen dat de documenten goed in elkaar zitten. In de documenten staat bijvoorbeeld dat jouw gegevens altijd veilig worden bewaard in een versleutelde database, dat jouw gegevens enkel voor het matchingproces worden gebruikt en dat de gegevens niet aan derden verstrekt worden.

Verder heeft RussianCupid twee keurmerken, namelijk het McAffee Secure certificaat en het Thawte certificaat. Deze certificaten geven aan dat de datingsite veilig is, bijvoorbeeld door oplichters te weren en goed op te letten voor eventuele virussen in de software van de datingsite. Ook op het gebied van veiligheid zit het dus goed bij deze datingsite, wat het tot een betrouwbare partij maakt.

Inschrijven bij RussianCupid

Om onderdeel te worden van de online dating community van RussianCupid, heb je een profiel nodig bij deze datingsite. Het aanmaken van een profiel is gelukkig zo gebeurd, want je hoeft niet veel gegevens in te vullen om lid te worden. Zo laat je enkel je naam, je geslacht, je e-mailadres en een wachtwoord achter bij het inschrijven en je kunt al naar de volgende stap. Hier vul je jouw geboortedatum, woonplaats en achternaam in, waarna er nog wordt gevraagd om basisgegevens als je etnische groep, je burgerlijke staat en je beroep. Heb je alles ingevuld, dan kun je (eventueel via Facebook) nog een foto toevoegen. Heb je dit gedaan, dan is jouw profiel compleet en kun je meteen jouw ideale partner zoeken via de datingsite.

De kosten van RussianCupid

Als nieuw lid maak je eerst altijd gebruik van een gratis profiel bij RussianCupid. Met dit gratis account gebruik je alle basisfuncties van de datingsite, maar kun je niet alle functies van de website gebruiken. Wil je wel alle functies gebruiken, dan kies je voor een Platinum of Gold abonnement. Met een Gold abonnement kun je onbeperkt chatten, e-mails ontvangen en e-mails versturen via de datingsite en het Platinum abonnement is nog uitgebreider. Met dit abonnement kun je jouw profiel bijvoorbeeld meer laten opvallen in de zoekresultaten, zodat je nog meer aanspraak hebt op de datingsite.

Voor het Gold membership betaal je maandelijks 10,33 euro voor 12 maanden, 20,66 euro per maand voor 3 maanden of 30,98 euro per maand voor 1 maand. Voor het Platinum membership betaal je iets meer, namelijk maandelijks 12 euro voor 12 maanden, 24 euro per maand voor 3 maanden of 35,98 euro per maand voor 1 maand. Let op, na het aflopen van jouw abonnement, wordt dit abonnement standaard verlengd.

Je betaalt jouw abonnement met iDEAL, PayPal, een bankoverschrijving, de Paysafecard, SAOFORT of een creditcard.

De mobiele app van RussianCupid

Op dit moment heeft de datingsite RussianCupid nog geen mobiele applicatie. Wel is de website van de datingsite aangepast voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten via de smartphone of tablet alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

RussianCupid heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij RussianCupid

Je kunt je op ieder moment uitschrijven bij RussianCupid als je niet meer online wil daten via deze website. Dit doe je door je in te loggen, naar de instellingen van jouw profiel te gaan (‘Instellingen’ > ‘Profiel Instellingen’) en op ‘Profiel uitschakelen’ te klikken. Je geeft aan waarom je jouw profiel wil laten verwijderen, je bevestigt je verzoek en de datingsite verwijdert jouw profiel direct.

6 Total Score
RussianCupid Review

Als nieuw lid maak je eerst altijd gebruik van een gratis profiel bij RussianCupid.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply