Radha.nl is de grootste Hindoestaanse datingsite van ons land. De datingsite is ontwikkeld voor mensen die een Hindoestaanse partner zoeken en hun zoektocht via het internet voort willen zetten. De website is opgericht in het jaar 2001 en sinds de oprichting van het bedrijf, is de datingsite echt een begrip geworden onder Hindoestaanse singles. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over dit online dating platform in deze review.

De betrouwbaarheid van Radha.nl

Radha.nl heeft de veiligheid en privacy van leden hoog in het vaandel staan. Zo verzekert de datingsite je dat jouw gegevens nooit aan derden verstrekt worden (bijvoorbeeld voor commerciële doeleinden), maar weet je bij de datingsite ook zeker dat jouw informatie altijd veilig opgeslagen wordt in een versleutelde database. Verder zijn jouw persoonlijke gegevens zoals je naam, je e-mailadres en je adres niet zichtbaar voor andere leden, maar worden deze gegevens enkel gebruikt om je met leuke mannen of vrouwen te matchen.

Inschrijven bij Radha.nl

Wie in contact wil komen met de leden van Radha.nl, moet een account aanmaken bij deze datingsite. Het aanmaken van een account is niet alleen zo gebeurd, maar is bovendien helemaal gratis. Je registreert je via de homepage van de website, waar je enkele persoonlijke gegevens invult. Heb je dit alles ingevuld, dan wordt jouw aanvraag bekeken door een medewerker van Radha.nl. Ben je toegelaten tot de datingsite, dan krijg je hier een mailtje van. In dit mailtje zie je ook wat jouw gebruikersnaam is en welk wachtwoord je moet gebruiken bij de datingsite, zodat je meteen in kunt loggen.

De kosten van Radha.nl

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij Radha.nl, maar je hebt wel creditpunten nodig om in contact te komen met andere leden van de datingsite. Zo moet je jouw creditpunten inzetten om het berichtensysteem van de datingsite te gebruiken, zodat je met andere leden kunt chatten. Wil je de creditpunten kopen in Nederland, dan betaal je hier 15,95 euro (5 creditpunten), 23,95 euro (10 creditpunten, 23 procent korting) of 41,95 euro voor (20 creditpunten, 32 procent korting). Je kunt jouw credits betalen met iDEAL, maar ook met een creditcardbetaling of een bankoverschrijving.

De mobiele app van Radha.nl

Radha.nl heeft helaas (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld voor mensen die met hun smartphone of tablet op zoek willen gaan naar een leuke partner. Wel is de datingsite te gebruiken op mobiele apparaten, simpelweg door via de browser naar Radha.nl te surfen.

Acties en kortingen

Radha.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Radha.nl

Je kunt je uitschrijven bij Radha.nl door je in te loggen en op de optie ‘Uitschrijven’ te klikken. Let op: als je op deze link hebt geklikt, ben je jouw profiel meteen kwijt. Had je nog creditpunten op jouw account staan, dan worden deze punten verwijderd. Voor de nog openstaande creditpunten op het moment van het verwijderen van jouw profiel, kun je nooit je geld terugkrijgen. Houd hier dus rekening mee bij het kopen van de creditpunten en het verwijderen van jouw profiel.

6 Total Score
Radha Review

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij Radha.nl, maar je hebt wel creditpunten nodig om in contact te komen met andere leden van de datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply