Muslima.com is een datingsite voor moslimvrouwen en –mannen over de gehele wereld. De website wordt gebruikt door mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze, vaste partner voor de lange termijn en het belangrijk vinden dat deze partner dezelfde geloofsovertuiging heeft als zij. Er zijn al veel langdurige relaties en zelfs huwelijken en kinderen voortgekomen uit de succesvolle datingsite en dit maakt de website zeker de moeite waard om eens te proberen als je een serieuze partner zoekt. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Muslima.com in deze uitgebreide review en bepaal zelf of deze datingsite iets voor jou is.

De betrouwbaarheid van Muslima.com

Muslima.com hanteert een streng beleid bij het opslaan van gegevens van leden van de datingsite. Dit is belangrijk, want je wil als lid van deze datingsite natuurlijk niet dat jouw persoonlijke informatie zomaar op straat komt te liggen. Bij Muslima.com ben je verplicht om alle gevraagde gegevens achter te laten bij het inschrijven, maar dan krijg je wel de garantie dat de gegevens in een veilige database worden opgeslagen.

Heb je eenmaal een account aangemaakt bij Muslima.com, dan wordt dit profiel alleen getoond aan andere leden van de datingsite. Niet-leden kunnen de profielen van leden niet bekijken en dit betekent dat jouw privacy goed beschermd wordt. Het enige wat niet-leden kunnen zien als ze de website van Muslima.com bezoeken, is een verzameling foto’s van leden bij het inschrijven. Deze foto’s zijn zo klein, dat je er niemand op kunt herkennen. Bovendien kunnen de foto’s niet vergroot worden.

De betrouwbaarheid van een datingsite kan ook beoordeeld worden door te kijken naar de manier waarop een website omgaat met fake profielen. Muslima.com heeft een actief beleid op het gebied van neppe profielen, waarbij de medewerkers van de website alle profielen controleren en goedkeuren voor deze in het ledenaanbod verschijnen. Wekt een profiel de indruk nep te zijn of bevat een profiel informatie die de website niet wil tonen, dan wordt dit profiel van Muslima.com geweerd. Kom je tijdens het online daten een profiel tegen dat nep is, dan kun je dit altijd aan de medewerkers van de datingsite melden om het profiel te laten verwijderen.

Inschrijven bij Muslima.com

Je kunt je op twee manieren inschrijven bij Muslima.com. Ten eerste kun je je inschrijven door jouw profiel van de datingsite te koppelen met je Facebookaccount. Kies je voor deze optie, dan ben je erg snel klaar met inschrijven omdat je slechts een beperkt aantal gegevens nog zelf in moet vullen. De tweede optie om je in te schrijven, is door jouw gegevens handmatig in te vullen. In dit geval ben je iets langer bezig, maar kun je wel precies invullen wat je in wil vullen. Heb je jouw gegevens ingevuld, dan ontvang je een bevestigingsmail met activatielink waar je op klikt om jouw profiel te activeren en online te zetten.

De kosten van Muslima.com

Muslima.com is volledig gratis te gebruiken, dus er zitten geen kosten verbonden aan deze datingsite voor moslimvrouwen en –mannen.

De mobiele app van Muslima.com

Muslima.com heeft ook een mobiele applicatie ontwikkeld, zodat daten op je smartphone of tablet nog gemakkelijker wordt. De app van Muslima.com bevat alle functies die de standaard desktop versie van de datingsite ook heeft en is een interessante aanvulling op de website van de datingsite. Je kunt de app downloaden in de Google Play Store met Android apps, maar ook in de App Store van Apple voor applicaties op basis van het besturingssysteem iOS.

Acties en kortingen

Muslima.com heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Muslima.com

Om jouw profiel op Muslima.com te verwijderen, volg je enkele eenvoudige stappen:

  1. Ga naar Muslima.com en log je in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar je profiel via de homepage.
  3. Kies voor de optie om jouw profiel te verwijderen en jouw account wordt meteen uit de database gehaald.

Let op: heb je jouw profiel verwijderd, dan word je meteen uitgelogd en is het niet meer mogelijk om je in te loggen bij Muslima.com.

 

6 Total Score
Muslima Review

Er zijn al veel langdurige relaties en zelfs huwelijken en kinderen voortgekomen uit de succesvolle datingsite en dit maakt de website zeker de moeite waard om eens te proberen als je een serieuze partner zoekt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply