Mixed Matches

Mixed Matches wordt ook wel de kleurrijkste datingsite van Nederland genoemd en dit komt omdat de datingsite mannen en vrouwen uit verschillende culturen met elkaar samenbrengt. Zowel mensen met als zonder een voorkeur voor een bepaalde cultuur worden toegelaten op de website, als je maar 18 jaar of ouder bent op het moment van het aanmaken van een profiel bij Mixed Matches.

De betrouwbaarheid van Mixed Matches

Wij vinden helaas dat Mixed Matches veel weg heeft van een fake datingsite. Dit komt niet alleen omdat de datingsite geen keurmerken heeft, maar ook omdat je in de Algemene Voorwaarden van de datingsite kunt lezen dat de website helemaal geen verantwoordelijkheden heeft in het online dating proces. Gaat er iets mis bij het online daten op Mixed Matches, dan is dit dus helemaal jouw eigen verantwoordelijkheid.

De datingsite zegt zelf fake profielen op te sporen en te verwijderen, alle gegevens van leden veilig op te slaan en gegevens nooit aan derden te verstrekken. Of dit ook echt het geval is, is niet bekend. Omdat wij deze datingsite een beetje onbetrouwbaar vinden lijken, adviseren we je om goed op te letten wat je wel en niet op deze datingsite doet. Heb je het idee dat het niet goed zit met de datingsite, dan raden wij je aan om je meteen uit te schrijven.

Inschrijven bij Mixed Matches

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij Mixed Matches om in contact te komen met de leden van de datingsite, als je maar 18 jaar of ouder bent. Je maakt een profiel aan door naar de homepage van de datingsite te gaan en hier op ‘Aanmelden’ te klikken. Vervolgens vul je 25 vragen in over jezelf en over jouw voorkeuren voor een ideale partner en krijg je een registratiemail. In deze e-mail staat een link, waar je op moet klikken om jouw account officieel aan te maken. Heb je dit gedaan, dan staat jouw account online en kun je meteen starten met online daten.

De kosten van Mixed Matches

Je kunt je gratis aanmelden bij Mixed Matches, maar dan kun je niet alle functionaliteiten van de datingsite gebruiken. Wil je wel alle functies van de datingsite gebruiken om jouw zoektocht naar de perfecte partner nog succesvoller te maken, dan heb je een zogeheten ‘goud lidmaatschap’ nodig. Hoeveel dit lidmaatschap kost, is nergens terug te vinden op de website. Wel staat op de website dat de kosten alleen betaald kunnen worden via automatische incasso, wat de datingsite een beetje verdacht maakt. Je weet namelijk niet hoeveel er afgeschreven wordt, maar moet de datingsite wel toestemming geven om zomaar bedragen van jouw bankrekening af te kunnen schrijven. Ook konden we niet vinden of het lidmaatschap automatisch verlengd wordt, wat de datingsite een beetje verdacht en vaag maakt.

De mobiele app van Mixed Matches

Mixed Matches heeft geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar de website is wel bereikbaar voor bezoekers met een smartphone of tablet. De website is niet perfect geoptimaliseerd, maar werkt prima op mobiele apparaten.

Acties en kortingen

Mixed Matches heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Mixed Matches

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Mixed Matches, dan moet je je uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar jouw profielpagina te gaan en vervolgens op ‘Profiel verwijderen’ te klikken (links in het menu). Heb je dit gedaan en had je nog een goud membership open staan, dan krijg je de kosten van dit lidmaatschap niet terug.

6 Total Score
Mixed Matches Review

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij Mixed Matches om in contact te komen met de leden van de datingsite, als je maar 18 jaar of ouder bent.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
1 Comment
  1. Reply
    Eduard april 6, 2018 at 3:10 pm

    Kansloos

Leave a reply