Milobi.com

Milobi.com is een datingsite die zich richt op Surinaamse mannen en vrouwen die nieuwe mensen willen leren kennen. Je kunt je aanmelden voor de datingsite als je gewoon nieuwe vriendschappen wil sluiten, maar ook als je echt met iemand wil daten of als je jouw ideale partner zoekt. De datingsite is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder die Surinaams is of op Surinaamse mannen of vrouwen valt.

Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Milobi.com in deze uitgebreide review. Je leest niet alleen of deze datingsite betrouwbaar is, maar ook hoe je je inschrijft voor de datingsite, wat het gebruik van de datingsite kost en hoe je je weer kunt uitschrijven als je geen lid meer wil zijn.

De betrouwbaarheid van Milobi.com

Net zoals bij iedere andere datingsite het geval is, moet je ook bij Milobi.com enkele persoonlijke gegevens achterlaten als je je inschrijft bij deze datingsite. Veel mensen vinden dit niet prettig, simpelweg omdat ze bang zijn dat deze gegevens misbruikt of gestolen worden. Als lid van Milobi.com hoef je je hier geen zorgen om te maken, want deze datingsite gebruikt altijd een beveiligde database om jouw gegevens op te slaan. Daarnaast worden jouw gegevens enkel gebruikt voor het matchingproces van de datingsite, wat betekent dat jouw informatie niet aan andere partijen verstrekt wordt.

Om jouw privacy te beschermen, onderneemt Milobi.com de volgende acties:

  • Je persoonlijke gegevens als je voornaam, achternaam, geboortedatum en adres worden niet aan andere leden getoond. Wil je deze gegevens wel uitwisselen met andere leden, dan kun je dit zelf doen door middel van een persoonlijk bericht.
  • Je kunt zelf aangeven of je in contact wil komen met een ander lid. Pas als dit andere lid hier ook mee akkoord gaat, wisselt de datingsite jullie e-mailadressen uit.
  • Je gebruikt altijd een nickname en nooit je echte naam.

Verder laat Milobi.com jouw profiel enkel zien aan leden van de datingsite en niet aan mensen die de website bezoeken als niet-lid. Op de homepage van de datingsite zie je de top 10 mannelijke en vrouwelijke leden, maar van deze mensen is enkel de foto (in het klein) zichtbaar. Wil je meer zien, dan moet je lid worden van de datingsite.

Een actief beleid voor het opsporen van fake leden of leden met verkeerde bedoelingen is er niet bij Milobi.com, maar je kunt altijd melding maken van een fake lid of een lid met de verkeerde bedoelingen bij de datingsite. Jouw melding wordt onderzocht en als je gelijk hebt, wordt het profiel in kwestie meteen verwijderd door Milobi.com.

Inschrijven bij Milobi.com

Ben je overtuigd van de betrouwbaarheid van Milobi.com en denk je dat je wel bij de doelgroep van de datingsite past? Dan kun je je aanmelden bij de datingsite door de stappen in onderstaand stappenplan te volgen.

Stap 1: vul het registratieformulier in op de homepage van de datingsite. Vul alle gegevens in, controleer de gegevens nog een keer en verstuur jouw aanvraag.

Stap 2: controleer de mailbox van het e-mailadres dat je bij de datingsite hebt opgegeven, want hier moet na het versturen van het registratieformulier een bevestigingsmail in zitten. Heb je niets ontvangen? Controleer dan de mailbox met ongewenste mails, want hier kan de e-mail ook in terecht zijn gekomen.

Stap 3: bevestig jouw inschrijving bij Milobi.com door op de activatielink in de bevestigingsmail te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw aanmelding in behandeling genomen. Er wordt nu gecontroleerd of je geen contactinformatie in de oproepteksten hebt gezet, want dit is niet toegestaan.

Stap 4: is jouw aanmelding goedgekeurd, dan krijg je hier een e-mailbevestiging van. Heb je deze bevestiging gehad, dan kun je meteen starten met daten.

De kosten van Milobi.com

Om je in te schrijven bij Milobi.com, hoef je in eerste instantie nooit geld te betalen. Wel moet je weten dat je met een gratis lidmaatschap niet alle functies van de datingsite kunt gebruiken, waardoor veel leden uiteindelijk overstappen op een betaald lidmaatschap met credits. Met een gratis lidmaatschap kun je bijvoorbeeld een persoonlijke pagina aanmaken, profielen en foto’s van andere leden bekijken, op oproepen van andere leden reageren, je foto wijzigen en je profiel wijzigen. Wil je een e-mailadres ontvangen om mails te versturen en ontvangen via de datingsite, dan heb je hier creditpunten voor nodig.

De kosten die je moet betalen voor deze creditpunten, verschillen per regio. In Suriname betaal je 9 dollar voor 5 creditpunten, 15 dollar voor 10 creditpunten en 25 dollar voor 20 creditpunten. In Nederland betaal je 14,50 euro voor 5 creditpunten, 22,50 euro voor 10 creditpunten en 40,50 euro voor 20 creditpunten.

Wil iemand jouw e-mailadres ontvangen, dan moet je altijd een creditpunt inleveren als je jouw mailadres inderdaad wil geven. Zorg er dus voor dat je altijd creditpunten op je account hebt staan, zodat je altijd benaderbaar bent voor andere leden.

De mobiele app van Milobi.com

Milobi.com is niet zo gebruiksvriendelijk voor mensen die hun smartphone of tablet willen gebruiken bij het online daten. Zo heeft de datingsite niet alleen geen mobiele app, maar is de website van de datingsite ook niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Een klein minpunt en zeker voor de mensen die mobiel willen daten met hun smartphone en/of tablet.

Acties en kortingen

Milobi.com heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Milobi.com

Wil je geen lid meer zijn van Milobi.com, dan schrijf je je uit bij de datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar je profiel te gaan en de mogelijkheid aan te klikken dat je jouw profiel wil verwijderen. Heb je jouw profiel verwijderd, dan worden eventuele aanwezige creditpunten ook verwijderd. Hier kun je je geld niet voor terugkrijgen, dus houd hier altijd rekening mee bij het kopen van creditpunten en later bij het verwijderen van je profiel.

6 Total Score
Milobi Review

De datingsite is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder die Surinaams is of op Surinaamse mannen of vrouwen valt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6.5
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply