MalaysianCupid

MalaysianCupid.com is een datingsite die jou helpt je ware liefde in het prachtige Maleisië te vinden. De datingsite is uitermate geschikt voor mensen die op Maleisische mannen of vrouwen vallen, maar niet de tijd of het geld hebben om naar dit land af te reizen. Door je in te schrijven op MalaysianCupid.com, kun je de mooiste singles van Maleisië gewoon via het internet leren kennen.

Inschrijven bij MalaysianCupid.com

Om de singles van MalaysianCupid.com te leren kennen, moet je je eerst inschrijven voor deze datingsite. Dit doe je door enkele persoonlijke gegevens in te vullen, waaronder je naam en je e-mailadres. Heb je alle gegevens ingevuld, dan kun je jouw aanvraag versturen. Nu krijg je een e-mail van de datingsite om jouw accountaanvraag te bevestigen. Heb je jouw accountaanvraag bevestigd, dan kun je je inloggen en de eerste stappen zetten om Maleisische singles te ontmoeten. Je vult je persoonlijke profiel met informatie over jezelf, je zoekt leuke singles op de datingsite en je stuurt deze singles berichten om kennis te maken.

Tip: je kunt je profiel ook aanmaken door jouw MalaysianCupid.com account te koppelen met Facebook. Dit bespaart je veel tijd en moeite, want in dit geval haalt MalaysianCupid.com relevante informatie van jouw Facebookaccount bij het aanmaken van je profiel. Wel moet je de datingsite hier toestemming voor geven.

De kosten van MalaysianCupid.com

Je kunt MalaysianCupid.com eerst gratis gebruiken, zodat je even kunt ontdekken of deze datingsite echt bij jou past. Lees je echt de kleine lettertjes van de datingsite, dan kom je er al snel achter dat je wel geld moet betalen als je alle functies van de datingsite wil gebruiken. Hier heb je namelijk een Gold of Platinum lidmaatschap voor nodig. Wat de kosten van deze lidmaatschappen zijn, kun je weer niet duidelijk in de kleine lettertjes lezen. Hier kom je dus pas achter als je overstapt van het gratis account naar het betaalde account van MalaysianCupid.com.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply