Lublu.nl is een datingsite die je gebruikt als je leuke dames wil ontmoeten uit Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland of een van de andere landen die in dit deel van de wereld liggen. Val je op dames uit dit deel van de wereld, maar wil je niet ver reizen om jouw droomvrouw te ontmoeten? Dan schrijf je je in op Lublu.nl om jouw zoektocht naar liefde eerst eens online te starten. Heb je een leuke dame uit Rusland of een ander land uit dat deel van de wereld ontmoet, dan kun je er altijd nog voor kiezen om naar haar toe te reizen.

Lublu.nl: alleen voor mannen

De datingsite Lublu.nl richt zich alleen op mannen. Dit komt omdat er enkel Russische en Oekraïense dames op de datingsite worden toegelaten. Overigens wordt niet iedereen zomaar op de website toegelaten, want de single dames moeten eerst een strenge screening doorstaan. Pas als het zeker is dat ze met de juiste bedoelingen lid worden van Lublu.nl, mogen ze lid worden van de datingsite.

Lublu.nl: een betrouwbare datingsite

Omdat de vrouwen van Lublu.nl streng gescreend worden, is de datingsite zeker betrouwbaar te noemen. Natuurlijk komt er wel eens een vrouw door de screening heen die eigenlijk niet door de screening heen zou moeten komen, maar dit komt niet vaak voor. Kom je in contact met een leuke dame op de datingsite, dan mag je er vanuit gaan dat deze dame de juiste bedoelingen heeft.

De plus- en minpunten van Lublu.nl

De datingsite Lublu.nl heeft enkele positieve punten, maar kent helaas ook enkele minpunten. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • Het is een Nederlandse datingsite. Hoewel je met buitenlandse dames praat, is de website volledig Nederlandstalig.
  • Het is een betrouwbare datingsite met strenge screening.
  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Dit maakt het vinden van de ideale partner gemakkelijker.

De belangrijkste minpunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • Er komen ook fake profielen door de screening van de datingsite heen. Dit betekent dat de datingsite nog niet honderd procent betrouwbaar is.
  • Het is niet duidelijk wat je moet betalen voor de betaalde lidmaatschappen van de datingsite.

De kosten van Lublu.nl

Lublu.nl is een betaalde datingsite, ofwel een datingsite die je enkel kunt gebruiken als je bereid bent hier bepaalde kosten voor te betalen. De datingsite heeft twee soorten lidmaatschappen, namelijk het zilveren lidmaatschap en het gouden lidmaatschap. Wat de kosten van deze lidmaatschappen zijn, is niet bekend. Hier kom je pas achter als je lid wordt van de datingsite en een van de lidmaatschappen af wil sluiten.

Wel is het duidelijk dat de lidmaatschappen van de datingsite voor een bepaalde periode geldig zijn. Dit betekent dat je per periode moet betalen voor de datingsite en niet per actie, zoals bijvoorbeeld per verstuurd of ontvangen bericht. Dit is prettiger voor jou als lid, want dit verdienmodel maakt jouw kosten veel inzichtelijker.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply