Latin American Cupid

Latin American Cupid: daten met Latijns-Amerikanen

Wanneer je in Nederland geen leuke single man of vrouw kan vinden, kan het interessant zijn om eens over de grens te kijken. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een single man of vrouw uit Latijns-Amerika? Veel Nederlanders hebben een zwak voor deze mensen, door hun vaak prachtige lichaam en uitstraling. Latin American Cupid is een internationale datingsite, die het mogelijk maakt om in contact te komen met singles uit Latijns-Amerika. Zo hoef je niet zelf naar Latijns-Amerika af te reizen, om een geschikte match te vinden! Op deze datingsite zijn zowel Latijns-Amerikaanse mannen en vrouwen uit Nederland actief, als ook uit andere landen.

De website zelf beschikt over een Nederlandse versie, waardoor het niet noodzakelijk is om Engels te spreken als je de website wilt begrijpen. Het werkt echter wel in je voordeel als je de Engelse taal enigszins beheerst. Dit maakt het makkelijker om contact te hebben met singles uit Latijns-Amerika.

Meld je aan voor Latin American Cupid

Voor het aanmaken van een account op Latin American Cupid hoef je niets te betalen, dit is volledig gratis. Ook na een jaar gebruik te hebben gemaakt van deze datingsite blijft het gebruik ervan gratis. Tijdens het aanmaken van een account dien je verschillende persoonlijke gegevens in te voeren om een zo compleet mogelijk profiel te creëren. Denk hierbij aan persoonlijke interesses, uiterlijke kenmerken, je hobby’s, enzovoorts. Niet alleen krijgen anderen een beter beeld van je met een volledig profiel, ook wordt het voor anderen makkelijker om je in de zoekmachine te vinden.

Nadat je je hebt aangemeld kun je direct op zoek gaan naar een geschikte match. Maak hiervoor gebruik van de zoekfunctie op de website, die erg uitgebreid is. Zo kun je diverse filters gebruiken om een geschikte match te vinden. Zoek hierbij niet alleen naar de verblijfplaats van een single, maar bijvoorbeeld ook naar uiterlijke kernmerken of persoonlijke interesses.

Contact leggen met een Latijns-Amerikaan(se)

Heb je een leuke match gevonden op Latin American Cupid? Vaak is het lastig om direct met elkaar af te spreken, door de grote afstand tussen Nederland en Latijns-Amerika. Om toch in contact te kunnen blijven, kun je berichten sturen via de datingsite zelf. Zeker in het begin van jullie contact is dit de meest voordehand liggende oplossing. Je kunt na verloop van tijd echter ook je gebruikersnaam op Skype uitwisselen om zo te kunnen videochatten, of denk aan Facetime via de producten van Apple. Zo kun je elkaar toch zien, ongeacht de afstand tussen jou en je match!

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Een betaald abonnement bij Latin American Cupid

Het aanmaken van een account bij Latin American Cupid is gratis. Met een gratis account kun je echter niet alle functies op de website gebruiken. Om je mogelijkheden verder uit te breiden is het raadzaam om een betaald lidmaatschap af te nemen. Een betaald lidmaatschap van twaalf maanden is het meest voordelig. Hiervoor betaal je €10,33 per maand.

 

6 Total Score
Latin American Cupid Review

Het aanmaken van een account bij Latin American Cupid is gratis.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply