Korean Cupid

Koreaanse singles vind je op Korean Cupid

Heb je een zwak voor Koreaanse mannen of vrouwen? Maak gebruik van Korean Cupid om in contact te komen met single mannen en vrouwen uit Korea! De kans is erg groot dat je zelf niet naar Korea afreist om een geschikte match te vinden, waardoor Korean Cupid een ideale datingsite is om je aan een match te helpen. Op deze datingsite zijn overigens niet alleen Koreaanse singles uit Korea zelf actief, maar ook uit andere landen. Daarbij kent de website een Nederlandse versie, waardoor je geen Engels hoeft te spreken om de werking van de website te kunnen begrijpen. Het is wel raadzaam om de Engelse taal enigszins onder de knie te krijgen als je wilt daten met een Koreaanse single. Niet iedere Koreaanse single, ook niet uit Nederland, spreken namelijk Nederlands.

Korean Cupid staat bekend als een betrouwbare datingsite en heeft een groot aantal leden uit verschillende leeftijdsklassen. Dit maakt de kans des te groter dat je een geschikte date zal vinden op deze datingsite.

Een account aanmaken bij Korean Cupid

Het aanmaken van een account kan kosteloos bij Korean Cupid, waarna je direct de mogelijkheid hebt om op zoek te gaan naar een leuke single man of vrouw. De website beschikt over een uitgebreide zoekfunctie, waarmee het vinden van matches heel eenvoudig wordt. Deze zoekfunctie is alleen te gebruiken door leden van de datingsite. Met de zoekfunctie kun je niet alleen zoeken naar Koreaanse singles uit een bepaald land, maar bijvoorbeeld ook naar matches met bepaalde interesses of uiterlijke kenmerken. Zo kun je heel specifiek naar een geschikte single zoeken!

Tijdens het aanmeldproces bij Korean Cupid zal je een groot aantal persoonlijke kenmerken op moeten geven. Denk aan persoonlijke interesses, uiterlijke kenmerken, je hobby’s, je burgerlijke staat, enzovoorts. Des te nauwkeuriger en uitgebreider je deze gegevens invoert, des te groter wordt de kans dat andere leden van Korean Cupid je via de zoekfunctie kunnen vinden. Daarbij krijgen leden direct een goed beeld van je.

Contact leggen met een Koreaanse single

Na het gebruik van de zoekfunctie heb je wellicht een leuke single gevonden. Of wellicht ben je zelf benaderd door een single man of vrouw van Korean Cupid? Nu is de keuze aan jou om te bepalen of je wel of geen contact met iemand wenst te leggen. Wanneer je serieuze interesse in een single hebt, kun je hem of haar een bericht sturen. In dit bericht kun je jezelf voorstellen en aangeven wat een ander zo leuk maakt. Noem hier bijvoorbeeld een aantal gemeenschappelijke interesses of kenmerken in, die je op het profiel van een match gevonden hebt. Hieruit laat je je oprechte interesse merken, wat een Koreaanse single zal waarderen.

Ook is het belangrijk om in een eerste bericht aan te geven wat je verwachtingen en wensen zijn. Wil je het bijvoorbeeld rustig aan doen en eerst contact hebben via de datingsite zelf? Of wil je direct een gebruikersnaam op Skype uitwisselen, zodat jullie ook kunnen videochatten? Enzovoorts. Door je verwachtingen en wensen duidelijk kenbaar te maken, voorkom je dat er teleurstellingen ontstaan door de tijd heen. Zowel voor jezelf, als voor de Koreaanse single man of vrouw.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Kosten voor het gebruik van Korean Cupid

Het aanmaken van een account en het gebruik van Korean Cupid zijn volledig gratis. Dit blijft ook zo als je langer dan een jaar actief bent op de datingsite. Met een gratis account heb je echter niet tot alle functies toegang. Om dit wel te kunnen dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten, waarbij het abonnement met een looptijd van twaalf maanden het meest voordelig is. Dit abonnement kost je maandelijks €10,33.

 

6 Total Score
Korean Cupid Review

Het aanmaken van een account en het gebruik van Korean Cupid zijn volledig gratis.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply