KenyanCupid

KenyanCupid.com is een internationale datingsite die je gebruikt om met Keniaanse singles in contact te komen. Je gebruikt deze datingsite als je een absolute zwak hebt voor mannen of vrouwen uit Kenia, maar niet de tijd of het geld hebt om naar dit land af te reizen en hier je ideale partner te zoeken. Word je lid van KenyanCupid.com, dan ontmoet je de leukste singles van Kenia gewoon via het internet, vanuit je luie stoel in Nederland.

Gratis lid worden van KenyanCupid.com

Een groot voordeel van de datingsite KenyanCupid.com, is het feit dat je deze datingsite altijd eerst gratis mag proberen. Maak je een account aan bij KenyanCupid.com, dan hoef je hier namelijk niets voor te betalen. Pas als je besluit dat je meer functies van de datingsite wil gebruiken dan het gratis profiel te bieden heeft, stap je over op een van de betaalde accounts van de datingsite. Wil je dit niet, dan ben je dit ook zeker niet verplicht en blijf je gewoon gratis daten.

Enkele functies die je alleen kunt gebruiken met de betaalde accounts van KenyanCupid.com, zijn de functies om te videochatten, gematcht te worden door de datingsite zelf, berichten te laten vertalen en notities toe te voegen aan jouw profiel. Ook kun je als betaald lid jouw profiel laten highlighten, waardoor je meer opvalt tussen de andere profielen op de datingsite.

De kosten van KenyanCupid.com

Besluit je betaald lid te worden, dan is het goedkoopste KenyanCupid.com abonnement 10,33 euro per maand. Bij dit abonnement sluit je een lidmaatschap van 12 maanden af. Let op: dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Wil je dit niet? Schrijf je dan op tijd uit, zodat je niet nog een jaar aan het betaalde lidmaatschap van KenyanCupid.com vast zit.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply