International Cupid

Vind singles buiten Nederland op International Cupid

Het is niet voor iedere Nederlandse single even gemakkelijk om een leuke match in Nederland te vinden. Daarbij heeft niet iedere Nederlandse single warme gevoelens voor Nederlandse mannen of vrouwen. International Cupid is een datingsite waarop internationale singles uit tal van verschillende landen zich aanmelden. Wellicht biedt deze datingsite de oplossing in je zoektocht naar een leuke man of vrouw? Hoewel de datingsite in eerste instantie wellicht anders doet vermoeden, beschikt International Cupid over een Nederlandse versie. Deze versie kun je activeren door rechtsboven op het vlaggetje te klikken en vervolgens ‘Nederlands’ te selecteren.

Mocht je nog geen Engels spreken, dan is het raadzaam om hier zeker de basis van te leren via een online cursus. Op International Cupid zijn logischerwijs veel singles uit andere landen actief, waar men over het algemeen geen Nederlands spreekt. Je kunt je vanzelfsprekend ook alleen richten op internationale singles die in Nederland wonen en wellicht al een woordje Nederlands spreken.

Jezelf aanmelden bij International Cupid

International Cupid is een website voor iedereen, ook voor jou! Je kunt jezelf heel eenvoudig aanmelden, door een gratis account aan te maken. Bij het aanmaken van het account dien je verschillende persoonlijke gegevens in te voeren, waardoor het voor andere leden makkelijker zal worden om je in de zoekmachine te vinden. Je kunt hierbij denken aan gegevens over je persoonlijke interesses, je uiterlijke kenmerken, je hobby’s, je politieke voorkeur, enzovoorts. Het is niet bij al deze gegevens verplicht om ze in te voeren, maar dit is wel raadzaam om de kans op een succesvolle match te vergroten.

Een geschikte internationale single vinden

Nu je jezelf hebt aangemeld op International Cupid, kun je op zoek gaan naar een geschikte match. Op deze datingsite zijn singles uit de hele wereld actief, zoals singles uit Brazilië, Spanje, Oekraïne, Rusland en tal van andere landen. Dit maakt de kans erg groot dat je een geschikte single zal vinden! Die kans wordt des te groter, als je slim gebruik maakt van de zoekfunctie van International Cupid. De zoekfunctie maakt het niet alleen mogelijk om te zoeken naar singles uit een bepaald land, maar ook naar singles met specifieke interesses of uiterlijke kenmerken. Je wilt immers een single vinden die qua voorkeuren en interesses bij je eigen profiel aansluit.

Contact leggen met een internationale single

Wellicht denk je na verloop van tijd een geschikte internationale single gevonden te hebben. Je kunt er in dit geval voor kiezen om hem of haar een berichtje te sturen, waarin je jezelf aan de single man of vrouw voorstelt. Om de kans op een succesvolle match groter te maken, is het raadzaam om in je eerste bericht te benadrukken wat jullie gemeenschappelijke interesses zijn, waarom je juist deze single een bericht stuurt, enzovoorts. Zo verduidelijk je dat je serieuze interesse in iemand hebt en is de kans groter dat hij of zij zal reageren.

Tip: blijf niet bij een single hangen, maar zoek verder! Je kunt met meerdere singles tegelijkertijd contact houden om je kansen te vergroten. Daarbij kan iemand toch niet je type blijken te zijn, ook al leek dat op basis van zijn of haar profiel wel zo.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Meer functies? Sluit een betaald lidmaatschap af!

Met een gratis lidmaatschap kun je niet over alle functies van International Cupid beschikken, wat het gebruik van de datingsite minder leuk en nuttig maakt. Je kunt wel zoeken, maar het leggen van contact wordt moeilijker. Je kunt in dit geval een betaald lidmaatschap afsluiten, waarbij je de keuze hebt uit verschillende soorten.

De goedkoopste variant is het lidmaatschap met een looptijd van 12 maanden, waarbij je maandelijks €10,33 betaalt.

 

6 Total Score
International Cupid Review

Met een gratis lidmaatschap kun je niet over alle functies van International Cupid beschikken, wat het gebruik van de datingsite minder leuk en nuttig maakt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply