iDateAsia.com

Val je niet op Nederlandse dames, maar heb je een zwak voor vrouwen met een Aziatisch uiterlijk? Dan kun je een gewone datingsite gebruiken om jouw droomvrouw te vinden, maar je kunt er ook voor kiezen om een speciale datingsite voor Aziatische dames te gebruiken. Op deze datingsite vind je geen Nederlandse vrouwen tussen de profielen, maar enkel vrouwen uit China, Thailand en andere landen in de regio.

Een profiel aanmaken bij iDateAsia.com

Om de vrouwen van iDateAsia.com te kunnen ontmoeten, moet je eerst een profiel aanmaken op de datingsite. Dit is gelukkig erg gemakkelijk en in een mum van tijd gebeurd. De gemakkelijkste manier om een profiel aan te maken, is door jouw Facebook account met het profiel van de datingsite te koppelen. In dit geval worden al jouw gegevens en foto’s namelijk van Facebook gehaald en hoef je verder niets meer in het profiel in te vullen. Wil je dit liever niet? Dan vul je alle gegevens handmatig in en laat je de koppeling met Facebook achterwege.

Heb je je aangemeld bij iDateAsia.com, dan kun je aangeven wanneer de datingsite jou matches mag sturen. Eens per week krijg je nu een e-mail met foto’s van knappe dames, die volgens de datingsite allemaal bij jou passen. Wat je met deze informatie doet, mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Je kunt bijvoorbeeld een paar profielen een bericht sturen, maar als de matches niet bij jou passen kun je er ook voor kiezen om er niets mee te doen.

De kosten van iDataAsia.com

Je schrijft je gratis in bij deze datingsite, maar hierna heb je wel credits nodig om berichten te kunnen versturen. De goedkoopste credits van de datingsite kosten 6 dollar en hier krijg je 16 credits voor. Met deze credits kun je hetzelfde aantal berichten sturen.

Let op: de kosten van de datingsite kunnen veranderd zijn sinds het schrijven van bovenstaande tekst. Is dit het geval en kloppen de kosten op deze pagina niet meer? Geef dit dan aan ons door, zodat wij de kosten aan kunnen passen.

5.5 Total Score
iDateAsia.com Review

Eens per week krijg je nu een e-mail met foto’s van knappe dames.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply