Humsafar is een populaire datingsite voor Hindoestaanse singles. Volgens de website zelf, is Humsafar zelfs de grootste Hindoestaanse community van het land. Of dit ook echt zo is, weten we niet. Op de website is namelijk niets te vinden over actuele ledenaantallen. Wel is het duidelijk dat de datingsite erg populair is en veel actieve leden kent. Ben jij op zoek naar een Hindoestaanse partner om de rest van je leven mee te delen? Dan kun je deze partner online proberen te vinden door je in te schrijven op deze datingsite.

Humsafar: een vrij gesloten datingsite

Ben je geen lid van Humsafar en kijk je op de website van de online community, dan is er vrijwel niets te zien. Dit komt omdat de datingsite vrij gesloten is voor niet-leden. Alleen als je lid wordt, kun je meer over de datingsite ontdekken. Dit is misschien wat onhandig als je nog niet zeker weet of je lid wil worden van deze datingsite, maar in feite is het ook een voordeel. Ben je lid van deze datingsite, dan hoef je je namelijk geen zorgen te maken dat jouw gegevens zomaar openbaar worden gemaakt en zichtbaar zijn voor niet-leden. Dit is bij deze vrij gesloten datingsite namelijk absoluut niet het geval.

Gratis of betaald lid worden

Je kunt je gratis inschrijven op Humsafar, maar als gratis lid kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Je kunt een profiel aanmaken, een foto plaatsen en interesse tonen in andere profielen, maar je kunt als gratis lid niet uitgebreid communiceren met andere leden. Het versturen van berichten kan bijvoorbeeld alleen als je een betaald lid bent. Daarom is het eigenlijk altijd nodig om jouw gratis profiel te upgraden naar een betaald profiel. Helaas staan de kosten van het betaalde profiel van de datingsite niet duidelijk op de website. Deze kosten worden je waarschijnlijk pas voorgeschoteld als je inderdaad besluit betaald lid te worden.

De plus- en minpunten van Humsafar

Schrijf je je in op Humsafar, dan profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite heeft een duidelijke doelgroep. Zoek je een Hindoestaanse partner, dan ben je hier aan het juiste adres.
  • De datingsite is vrij gesloten en dit kan een nadeel zijn, maar het is wel goed voor je privacy.
  • De datingsite heeft veel actieve leden.

Toch heeft de website ook enkele minpunten. Het gaat om de volgende zaken:

  • De kosten van de datingsite staan niet op de website. Je weet van tevoren dus niet wat je voor een betaald lidmaatschap van de datingsite moet betalen.
  • Als gratis lid kun je niet zo veel doen op de datingsite, simpelweg omdat je als gratis lid bijvoorbeeld geen berichten kunt versturen naar andere leden.

De kosten van Humsafar

Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite, maar als gratis lid kun je bijvoorbeeld geen berichten sturen naar andere leden. Wat je moet betalen om betaald lid te worden, is niet bekend. Wel hebben we ergens op de website kunnen vinden dat betaalde leden een vast bedrag betalen. Word je betaald lid, dan weet je in ieder geval wel waar je aan toe bent.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply