HongkongCupid

HongkongCupid.com is een datingsite die jou helpt je ideale partner uit Hongkong te vinden. Wil jij dolgraag iemand daten uit Hongkong, maar heb je geen tijd of geld om naar deze stad af te reizen? Dan gebruik je de datingsite HongkongCupid.com om eenvoudig en snel via het internet in contact te komen met de mooiste en leukste singles uit deze Chinese wereldstad.

Lid worden van HongkongCupid.com

Om de singles van HongkongCupid.com te leren kennen, moet je eerst lid worden van deze datingsite. Dit doe je door het aanmeldformulier op de homepage van de website in te vullen. Je kunt altijd gratis lid worden van de datingsite, maar niet alle functies van HongkongCupid.com zijn gratis te gebruiken. Wil je alle functies gebruiken, dan neem je later een betaald account. Wij raden je overigens aan om de datingsite eerst eens met een gratis account te ontdekken, zodat je zeker weet dat de datingsite echt bij jou past. Het is namelijk zonde om een betaald account af te sluiten voor een datingsite die je uiteindelijk nauwelijks gaat gebruiken.

Tip: koppel jouw HongkongCupid.com account met jouw Facebook account. Dit bespaart je namelijk veel tijd bij het aanmaken van een profiel op de datingsite, aangezien de datingsite in dit geval informatie van jouw Facebook account af kan halen.

De betaalde functies van HongkongCupid.com

Veel functies van HongkongCupid.com zijn gratis te gebruiken, maar voor enkele functies heb je wel een betaald account nodig. Welke functies dit zijn, is helaas niet duidelijk. Hier wordt niet duidelijk over gecommuniceerd op de website van HongkongCupid.com of in de algemene voorwaarden van de datingsite. Dit is jammer, want dan weet je nooit precies waar je aan toe bent als je lid wordt van de datingsite.

De kosten van HongkongCupid.com

Het goedkoopste abonnement van HongkongCupid.com kost je 10,33 euro per maand, met een looptijd van 12 maanden. Uiteraard kun je je eerst gratis inschrijven voor de datingsite, om vervolgens over te stappen op dit vrij voordelige abonnement.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply