ColombianCupid

ColombianCupid.com is een internationale datingsite die jou helpt je ideale partner uit Colombia te vinden. Door lid te worden van deze datingsite, kun je dames of heren uit het prachtige Colombia ontmoeten zonder dat je naar dit land af hoeft te reizen. Voor veel mensen is dit een groot voordeel, want een reis naar Colombia is niet goedkoop. Door lid te worden van ColombianCupid.com, kun je dan ook honderden tot duizenden euro’s besparen.

De indeling van ColombianCupid.com

Omdat ColombianCupid.com zo veel leden heeft, is de datingsite in diverse secties opgedeeld. Deze secties houden de grote datingsite overzichtelijk. Het gaat om de onderdelen Colombiaanse vrouwen, Colombiaanse singles, Colombiaanse bruiden, Colombiaanse meisjes, single mannen uit het westen en Colombiaanse mannen. Ben je op zoek naar Colombiaanse vrouwen? Dan klik je op dit onderdeel van de datingsite om alleen met vrouwen uit Colombia in contact te komen. Zoek je juist een Colombiaanse man, dan klik je op dit onderdeel van de datingsite om met de juiste leden van de datingsite in contact te komen.

Gratis lid worden van ColombianCupid.com

Je kunt gratis lid worden van ColombianCupid.com. Dit doe je door het formulier op de homepage van de datingsite volledig in te vullen en jouw accountaanvraag via e-mail te bevestigen. Overigens kun je als gratis lid niet alle functies van de datingsite gebruiken, maar het gratis lidmaatschap laat je wel goed kennis maken met de datingsite. Op basis van deze gratis kennismaking kun je zelf beslissen of je wel of geen betaal lid wil worden.

De kosten van ColombianCupid.com

Neem je een betaald lidmaatschap bij ColombianCupid.com, dan kun je het beste het lidmaatschap van 12 maanden nemen. Dit lidmaatschap – dat 10,33 euro per maand kost – is namelijk het goedkoopste betaalde lidmaatschap van de datingsite. Let op: dit lidmaatschap wordt na de duur van 12 maanden automatisch met nog eens 12 maanden verlengd. Wil je dit niet? Zeg het lidmaatschap dan tijdig op.

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply