Heb jij een zwak voor Chinese dames? Dan kun je de datingsite ChnLove gebruiken om de mooiste vrouwen uit China te leren kennen. Op de datingsite zijn enkel Chinese singles actief, waaronder een groot aantal knappe dames uit China. Als je op deze vrouwen valt of als je als vrouw op Chinese mannen valt, is de datingsite ChnLove echt een aanrader voor jou.

Een profiel aanmaken bij ChnLove

Wil je een profiel aanmaken op ChnLove, dan kun je zelf kiezen op welke manier je dit wil doen. Je kunt jouw profiel koppelen met je Facebook account, maar je kunt ook online daten met jouw e-mailadres (zonder Facebook koppeling). Welke optie je ook kiest: je hebt je in een mum van tijd aangemeld voor de datingsite. Je hoeft namelijk slechts enkele gegevens in te vullen en je hebt al een profiel.

Tip: ChnLove vraagt bij het inschrijven of je wekelijkse matches via e-mail wil ontvangen. Doe dit zeker! In dit geval krijg je namelijk iedere week een mailtje met profielen die volgens ChnLove bij jou passen en dit bespaart je een hoop zoekwerk. Wie weet zit jouw ideale partner er wel tussen!

De voordelen van ChnLove

De datingsite ChnLove heeft enkele pluspunten ten opzichte van andere datingsites. De belangrijkste voordelen van deze datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk Chinese singles en mensen die Chinese singles willen daten.
  • De datingsite is betrouwbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  • Je kunt je snel en gemakkelijk aanmelden bij ChnLove, zonder hier geld voor te moeten betalen.

Daar komt nog bij dat de datingsite een groot aantal leden heeft, waardoor de kans groot is dat je jouw ideale partner op ChnLove kunt vinden.

De kosten van ChnLove

Je schrijft je gratis in bij ChnLove, maar je moet wel geld betalen als je andere leden van de datingsite een bericht wil sturen. Per bericht betaal je één credit en deze credits koop je in de vorm van een creditpakket. Het goedkoopste pakket kost 6 dollar en bevat 16 credits (voor 16 berichten).

Let op: de kosten van ChnLove kunnen veranderd zijn sinds het schrijven van deze tekst. Kloppen de kosten op deze pagina niet meer? Geef dit dan aan ons door, zodat wij de informatie op deze pagina aan kunnen passen.

6 Total Score
ChnLove Review

De datingsite richt zich op een specifieke doelgroep, namelijk Chinese singles en mensen die Chinese singles willen daten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply