Asian Dating

Asian Dating is de online datingsite voor Aziatische mannen en vrouwen die in Nederland wonen en graag een leuke Aziatische partner willen ontmoeten. Je kunt lid worden van de datingsite als je gewoon nieuwe mensen wil leren kennen, maar ook als je echt een partner zoekt voor een serieuze relatie. Kijk je op de website van Asian Dating, dan zie je vele succesverhalen van mensen die hun ideale partner via deze website gevonden hebben. Meer weten over deze datingsite, zodat je gemakkelijk kunt bepalen of deze datingsite iets voor jou is? Lees dan meer over Asian Dating in deze uitgebreide review over de datingsite.

De betrouwbaarheid van Asian Dating

Bij het aanmaken van een profiel bij Asian Dating moet je altijd enkele persoonlijke gegevens invullen, waaronder je naam en je e-mailadres. Natuurlijk wil je dat deze gegevens niet met andere partijen worden gedeeld en dat je gegevens niet op straat komen te liggen, maar bij Asian Dating hoef je je hier geen zorgen over te maken. In de Algemene Voorwaarden (die helaas enkel in het Engels opgesteld zijn), staat namelijk dat Asian Dating netjes en goed met jouw gegevens omgaat. De informatie wordt niet alleen opgeslagen in een beveiligde database, maar is bovendien enkel beschikbaar voor de medewerkers die de gegevens voor het matchingproces van de datingsite gebruiken.

Veel datingsites hebben last van fake leden en dit is ook voor Asian Dating een struikelblok. Wel doet de datingsite er alles aan om fake leden te weren, bijvoorbeeld door de profielen op de datingsite handmatig te controleren. Verdachte profielen worden geweerd, zodat het aantal fake leden op Asian Dating zo klein mogelijk blijft.

Tot slot zorgt Asian Dating ervoor dat jouw profiel enkel aan leden van de datingsite getoond wordt en niet voor niet-leden zichtbaar is. Er staan alleen wat kleine foto’s bij het inschrijfproces van de datingsite, maar deze zijn zo klein dat de personen op de foto’s nauwelijks herkenbaar zijn. Wil je niet dan andere mensen weten dat je lid bent van Asian Dating, dan hoef je je geen zorgen te maken dat dit toch aan het licht komt.

Inschrijven bij Asian Dating

Om de leden van Asian Dating te ontmoeten en mogelijk in contact te komen met jouw ideale partner, heb je zelf ook een profiel nodig op deze datingsite. Je kunt een profiel aanmaken bij Asian Dating door de normale inschrijfprocedure van de datingsite te doorlopen, maar je kunt jouw profiel ook aanmaken door deze te koppelen met je Facebookaccount. Kies je voor de tweede optie, dan ben je veel sneller klaar met het aanmaken van een profiel omdat je minder gegevens handmatig in moet vullen. Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat Asian Dating posts gaat plaatsen op jouw Facebookpagina, want de datingsite geeft de garantie dit nooit te doen. 

De kosten van Asian Dating

Na het aanmaken van een profiel bij Asian Dating, heb je standaard een gratis lidmaatschap bij de datingsite. Dit lidmaatschap maakt het zeker mogelijk om mensen te leren kennen via Asian Dating, maar moet wel meer gezien worden als proefabonnement. Zo kun je met het gratis lidmaatschap lang niet alle functies van de datingsite gebruiken, wat betekent dat je over moet stappen op het betaalde abonnement als je meer functies nodig hebt om met succes online te daten.

Bij het aanvragen van een betaald abonnement bij Asian Dating, kun je kiezen voor het Gold lidmaatschap of het Platinum lidmaatschap. Met het Gold lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, live chatten en e-mailen met andere leden en het Platinum lidmaatschap is nog uitgebreider. Zo heb je bij dit lidmaatschap dezelfde functies als bij het Gold lidmaatschap, maar zitten er nog enkele functies bij. Denk hierbij aan het uitlichten van jouw profiel in de zoekresultaten van de datingsite, maar ook het uitbreiden van de zoekfilters om nog gerichter op zoek te gaan naar jouw ideale partner.

De kosten die je moet betalen voor het Gold lidmaatschap, zijn als volgt:

  • 12 maanden voor 10,33 euro per maand.
  • 3 maanden voor 20,66 euro per maand.
  • 1 maand voor 30,98 euro.

De kosten die je moet betalen voor het Platinum lidmaatschap, zijn als volgt:

  • 12 maanden voor 12 euro per maand.
  • 3 maanden voor 24 euro per maand.
  • 1 maand voor 35,98 euro.

Je kunt jouw betaalde lidmaatschap afrekenen met iDEAL, PayPal, een creditcard, een bankoverschrijving of de Paysafecard.

De mobiele app van Asian Dating

Op het moment van het schrijven van deze review, heeft de datingsite Asian Dating (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld om mobiel daten mogelijk te maken. Er bestaan wel dating apps voor dezelfde doelgroep, maar deze apps zijn niet verbonden aan deze datingsite. Wel is de website van Asian Dating geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat mobiel daten alsnog mogelijk is.

Acties en kortingen

Asian Dating heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Asian Dating

Je kunt je account bij Asian Dating te allen tijde verwijderen als je niet meer online wil daten bij deze datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar ‘Mijn Profiel’ te gaan en op ‘Profiel Instellingen’ te klikken en vervolgens op ‘Profiel verwijderen’ te klikken. Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel verwijderd en onzichtbaar gemaakt voor andere leden. Let op: heb je nog openstaande dagen voor jou Gold of Platinum lidmaatschap, dan krijg je hier geen geld voor terug als je jouw profiel verwijdert. Heb je echt nog een paar maanden openstaan, dan raden wij je aan om te blijven daten en je investering niet verloren te laten gaan. Wil je echt niet meer daten (bijvoorbeeld omdat je inmiddels een partner hebt gevonden), dan neem je je verlies.

6 Total Score
Asian Dating Review

Om de leden van Asian Dating te ontmoeten en mogelijk in contact te komen met jouw ideale partner, heb je zelf ook een profiel nodig op deze datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply