Amorsi.com

Amorsi.com is een datingsite voor mannen die op vrouwen vallen uit Zuid-Amerika en hier graag een relatie mee willen starten. Vind je vrouwen uit Zuid-Amerika erg aantrekkelijk en zoek je een leuke dame om mee te kletsen, te daten of echt een serieuze relatie mee aan te gaan? Dan kun je je aanmelden bij Amorsi.com. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Amorsi.com in deze uitgebreide review en je komt er vanzelf achter of deze datingsite bij jou past.

De betrouwbaarheid van Amorsi.com

De vrouwen die lid zijn van Amorsi.com, zijn echt geïnteresseerd in een relatie met een man uit het buitenland. Zij worden niet betaald om lid te worden, dus je hoeft je geen zorgen te maken datje met iemand in contact komt die eigenlijk helemaal niet met jou wil kletsen en dit enkel voor het geld doet. De meeste vrouwelijke leden van de datingsite kunnen geen Engels en zeker geen Nederlands, maar hier helpen de medewerkers van de datingsite je mee. Wil je kletsen met iemand die geen Engels en Nederlands spreekt, dan vertalen de medewerkers van de datingsite jullie berichten naar elkaar.

Inschrijven bij Amorsi.com

Om meiden uit Zuid-Amerika te kunnen ontmoeten via de datingsite, heb je een lidmaatschap bij Amorsi.com nodig. Je schrijft je gemakkelijk en snel in bij deze datingsite door het inschrijfformulier via de homepage in te vullen. Je vult je gegevens in, je kiest een e-mailadres om voor de datingsite te gebruiken en je krijgt een toegangscode en wachtwoord toegestuurd naar dit mailadres.

De kosten van Amorsi.com

Om je in te schrijven bij Amorsi.com en vrouwen uit Zuid-Amerika te ontmoeten, moet je altijd geld betalen. Je betaalt ten eerste altijd 19 euro om je in te schrijven en als je hierna met iemand in contact wil komen, betaal je hier 1 euro per contact voor. De minimale inleg voor het maken van contact is 29 euro, wat betekent dat je 19 euro lidmaatschapsgeld betaalt en 10 euro moet betalen om alvast met 10 meiden in contact te kunnen komen. Wil je hierna nog een keer opwaarderen, dan moet je weer minimaal 10 euro opwaarderen.

Verder zijn er nog enkele aanvullende functies waar je geld voor moet betalen bij Amorsi.com, simpelweg omdat je hier de hulp van medewerkers voor nodig hebt. Denk hierbij aan:

  • Het doorsturen van een brief via Amor-mail: 1 euro.
  • Het vertalen van een pagina (1600 tekens): 8 euro.
  • Het versturen van cadeautjes: kosten verschillend per cadeau.
  • Het ontmoeten van jouw ideale partner: 325 euro voor 1 dag, 500 euro voor 2 dagen, 667 euro voor 3 dagen, 825 euro voor 4 dagen en 975 euro voor 5 dagen. Let op: reiskosten, hotelkosten en maaltijden zijn niet inbegrepen bij deze kosten.
  • Het huren van een vertaler voor tijdens de ontmoeting: 60 euro per dag.

Hoeveel je precies kwijt bent om online te daten bij Amorsi.com, is helemaal afhankelijk van het aantal contacten dat je wil benaderen en de functies die je wil gebruiken.

De mobiele app van Amorsi.com

Amorsi.com beschikt helaas niet over een mobiele applicatie om daten via de smartphone en/of tablet gemakkelijker te maken. Wel is de website van de datingsite uiteraard bereikbaar als je jouw smartphone of tablet gebruikt om te daten.

Acties en kortingen

Amorsi.com heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Amorsi.com

Helaas hebben we geen informatie kunnen vinden over hoe jij je uit kunt schrijven bij deze datingsite. Wil je je uitschrijven bij Amorsi.com, dan raden wij je aan om hierover contact op te nemen met de klantenservice van de datingsite.

6 Total Score
Amorsi Review

Om meiden uit Zuid-Amerika te kunnen ontmoeten via de datingsite, heb je een lidmaatschap bij Amorsi.com nodig.

Populariteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply