AfroIntroductions

AfroIntroductions.com is een datingsite voor mensen met Afrikaanse afkomst die in Nederland wonen. Op de website kun je in contact komen met mensen die dezelfde afkomst hebben als jij en op zoek zijn naar een leuke vriendschap, een contact om mee af te spreken of een serieuze relatie. Je kunt lid worden van deze datingsite als je 18 jaar en ouder bent en als je van Afrikaanse afkomst bent. Omdat de datingsite duizenden actieve leden heeft, is het zeker mogelijk om jouw ideale partner te ontmoeten via deze website.

De betrouwbaarheid van AfroIntroductions.com

AfroIntroductions.com heeft wel een document met Algemene Voorwaarden, maar dit document is helemaal in het Engels opgesteld. Dit komt omdat AfroIntroductions.com onderdeel is van een bedrijf met de naam Cupid Media, die in Australië gevestigd is. De Algemene Voorwaarden zijn wel compleet, maar lastig te lezen in een andere taal. Wil je precies weten wat de datingsite doet en welke verantwoordelijkheden je als lid zelf hebt, dan moet je er dus zeker even voor gaan zitten om het document met Algemene Voorwaarden helemaal door te nemen.

Een positief punt met oog op de betrouwbaarheid van de datingsite, is dat AfroIntroductions.com al jouw informatie in een beveiligde database gebruikt. De gegevens die in de database staan, worden alleen gebruikt om je te matchen met andere leden en worden niet aan derden verstrekt. Dit alles kun je ook lezen in de privacy policy van de datingsite, maar ook dit document is helaas alleen beschikbaar in het Engels.

Een ander positief punt voor AfroIntroductions.com, is dat deze datingsite twee keurmerken heeft. Het gaat om het McAffee Secure certificaat en het Thawte certificaat, die beide controleren hoe veilig een datingsite is. Zo wordt er gekeken of er een veilige SSL-verbinding gebruikt wordt bij het versturen van gegevens, maar ook hoe het zit met de bescherming van leden tegen oplichting en malware. Kijken we naar de veiligheid van AfroIntroductions.com, dan zit het zeker goed met deze datingsite.

Inschrijven bij AfroIntroductions.com

Om kennis te kunnen maken met de leden van AfroIntroductions.com, moet je zelf ook lid worden van deze datingsite. Dit doe je door naar de homepage van de datingsite te gaan en hier enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals je geboortedatum, woonplaats, achternaam, burgerlijke staat, etnische groep en ga zo maar door. Je wordt dringend verzocht om een foto toe te voegen, maar dit is juist wel positief. Dit betekent namelijk dat er weinig profielen zijn zonder foto en je nog meer kans hebt jouw ideale partner te vinden op de datingsite. Wil je echt geen foto toevoegen, dan kun je dit scherm wegklikken. Heb je alle gegevens ingevuld en opgeslagen, dan is jouw profiel officieel aangemaakt en kun je de andere leden van AfroIntroductions.com leren kennen.

De kosten van AfroIntroductions.com

Als je een profiel hebt aangemaakt bij AfroIntroductions.com, maak je altijd gebruik van een gratis lidmaatschap. Dit lidmaatschap kent vele functies voor online dating, maar je kunt niet alle functies van de datingsite gebruiken. Wil je meer functies gebruiken, dan sluit je een Platinum of Gold membership of. Met een Gold membership kun je onbeperkt contact opnemen met andere leden, live chatten en e-mailen via de datingsite en met een Platinum membership kun je nog meer. Kies je voor dit lidmaatschap, dan kun je jouw profiel bijvoorbeeld ook extra op laten vallen, uitgebreider zoeken tussen de profielen van andere leden en je berichten laten vertalen.

Voor het Gold membership betaal je 10,33 euro per maand voor 12 maanden, 20,66 euro per maand voor 3 maanden of 30,98 euro per maand voor een enkele maand. Voor het Platinum membership betaal je iets meer, namelijk 12 euro per maand voor 12 maanden, 24 euro per maand voor 3 maanden of 35,98 euro per maand voor een enkele maand Platinum membership. Let op, na het aflopen van jouw abonnement, wordt dit abonnement standaard verlengd tenzij je aangeeft het abonnement stop te willen zetten.

De mobiele app van AfroIntroductions.com

Op dit moment heeft AfroIntroductions.com nog geen mobiele applicatie ontwikkeld voor de smartphone en tablet, maar is de website van de datingsite wel geoptimaliseerd voor deze mobiele apparaten. Dit betekent dat je alsnog mobiel kunt daten, maar dan zonder mobiele app.

Acties en kortingen

AfroIntroductions.com heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij AfroIntroductions.com

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van AfroIntroductions.com, dan kun je je gemakkelijk en snel uitschrijven bij deze datingsite. Dit doe je door je in te loggen, naar de instellingen van jouw profiel te gaan en vervolgens op ‘Profiel uitschakelen’ te klikken. Je kunt een reden opgeven waarom je jouw profiel wil verwijderen, maar dit is niet verplicht. Na het bevestigen van jouw verzoek, wordt je profiel bij AfroIntroductions.com verwijderd.

6 Total Score
AfroIntroductions Review

Je kunt lid worden van deze datingsite als je 18 jaar en ouder bent en als je van Afrikaanse afkomst bent.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
5.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply