Rendez-Vous.be

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Rendez-Vous.be is naar eigen zeggen de nummer 1 online ontmoetingsplek voor Belgische singles. De datingsite werd al opgericht in het jaar 1997 en heeft sinds deze tijd veel leden verzameld en veel ex-leden aan een leuke partner geholpen. Op dit moment zijn er ruim 40.000 mensen actief op de website, die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen, mensen om mee te daten en hun ideale partner voor een langdurige relatie. Zoek jij een datingsite om de ideale partner te ontmoeten en twijfel je of Rendez-Vous.be bij jou past? Lees dan meer over deze datingsite in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Rendez-Vous.be

Voor je je aanmeldt bij een datingsite, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je privacy gewaarborgd wordt en dat jouw gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Rendez-Vous.be heeft veiligheid en privacy gelukkig hoog in het vaandel, wat betekent dat je je zonder zorgen aan kunt melden bij deze datingsite. Persoonlijke gegevens die je aan Rendez-Vous.be geeft, worden bijvoorbeeld altijd in een beveiligde database bewaard. Ook garandeert de datingsite dat jouw gegevens alleen gebruikt worden voor het online dating proces en niet voor andere doeleinden, bijvoorbeeld van commerciële bedrijven. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij je hier jouw uitdrukkelijke toestemming voor geeft.

Bij Rendez-Vous.be zijn diverse webmasters actief die naar profielen en foto’s van leden kijken en op deze manier fake profielen proberen te vinden. Natuurlijk worden niet alle fake profielen opgespoord, maar door dit actieve beleid tegen fake leden is de kans wel kleiner dat je in contact komt met een nep profiel. Ook zijn er gedragsregels opgesteld door de datingsite en zijn de webmasters verantwoordelijk voor het controleren van profielen op basis van deze gedragsregels. Overtreedt een lid de regels van de datingsite, dan kan zijn of haar profiel verwijderd worden.

Inschrijven bij Rendez-Vous.be

Om in contact te kunnen komen met de leden van Rendez-Vous.be, moet je je inschrijven bij deze datingsite. Je schrijft je in door aan te geven of je een man of vrouw zoekt, je e-mailadres achter te laten, je geboortedatum in te vullen en aan te geven waar je woont (postcode). Ook kies je een gebruikersnaam en persoonlijk wachtwoord, waarna je op ‘Inschrijven’ kunt klikken. Klik je op deze link, dan ga je automatisch akkoord met de gedragsregels van de datingsite.

Heb je jouw account aangemaakt, dan kom je meteen in de date omgeving van Rendez-Vous.be terecht. Nu kun je jouw profiel invullen en een foto uploaden, waarna je op zoek kunt gaan naar leuke singles in het ledenbestand van de datingsite.

De kosten van Rendez-Vous.be

Je kunt altijd gratis een profiel aanmaken bij Rendez-Vous.be, maar om berichten te sturen, opiniepeilingen te starten en andere vitale functies van de datingsite te gebruiken heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. Hier betaal je 15,90 euro voor 1 maand, 24,90 euro voor als je 3 maanden betaald lid wil zijn of 45 euro voor als je 6 maanden betaald lid wil zijn. Wil je slechts een week betaald lid zijn, dan betaal je hier 4 euro voor. Bij dit korte lidmaatschap is het enkel mogelijk om per sms te betalen, terwijl je bij de andere lidmaatschappen ook met Visa, Mastercard, American Express, PayPal en Mr. Cash kunt betalen.

De mobiele app van Rendez-Vous.be

Rendez-Vous.be heeft een handige mobiele applicatie die het mogelijk maakt om altijd en overal in contact te blijven met de andere leden van de datingsite. Je kunt jouw bestaande profiel koppelen aan de app, maar je kunt ook een profiel aanmaken in de app van Rendez-Vous.be. De app is verkrijgbaar in de App Store van Apple en in de Google Play Store met Android applicaties.

Acties en kortingen

Rendez-Vous.be heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Rendez-Vous.be

Wil je geen lid meer zijn van Rendez-Vous.be, bijvoorbeeld omdat je geen succes hebt gehad op de datingsite of omdat je jouw ideale partner juist wel hebt gevonden, dan kun je je altijd uitschrijven. Je logt je in, je gaat naar jouw profiel en je klikt op ‘Profiel wijzigen’. Nu kom je op een nieuwe pagina, waar je zoekt naar de link ‘Om uw profiel te verwijderen, klik hier’. Klik je op deze link, dan moet je eerst nog even aangeven waarom je jouw profiel wil verwijderen. Heb je deze reden ingevuld en jouw aanvraag bevestigd, dan wordt jouw profiel verwijderd.

Na het verwijderen van jouw profiel, blijven je gegevens in de database van Rendez-Vous.be staan. Dit betekent dat je jouw account altijd kunt heractiveren, bijvoorbeeld als je spijt krijgt van je beslissing of als jouw ideale partner toch niet echt bij jou bleek te passen. Heractiveer je jouw profiel niet binnen vier maanden, dan worden jouw gegevens alsnog verwijderd.

Let op: heb je nog openstaande abonnementsdagen, dan worden deze niet terugbetaald bij het verwijderen van jouw profiel. Sluit dus nooit een te lang abonnement af, want dan betaal je te veel en dit geld krijg je niet terug na het verwijderen van jouw profiel.

6 Total Score
Rendez-Vous.be Review

Om in contact te kunnen komen met de leden van Rendez-Vous.be, moet je je inschrijven bij deze datingsite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply