Zoals het adres van de datingsite Datic.be wellicht al doet vermoeden, richt deze datingsite zich specifiek op Belgische single mannen en vrouwen. Het is echter ook voor Nederlandse singles mogelijk om hier een account aan te maken. Zeker wanneer je in Noord-Brabant, Zeeland of Limburg woont kan het de moeite waard zijn om ook over de grens te kijken. Wellicht vind je hier de man of vrouw van je dromen! Om direct te kunnen beginnen met het zoeken naar een leuke match, zal je eerst een account aan moeten maken bij Datic.be

Een gratis profiel aanmaken

Voor het gebruik van de zoekfunctie op deze datingsite, dien je eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een nieuw account bij Datic.be is over het algemeen binnen een paar minuten gelukt. Bij het aanmaken van je account hoef je nauwelijks gegevens in te vullen. Wanneer het account eenmaal geactiveerd is kun je het profiel op deze datingsite verder invullen, zodat andere leden direct een goed beeld van je krijgen. Des te meer informatie je invoert, des te groter is de kans op een succesvolle match.

Op de datingsite zijn meer dan vijftienduizend leden actief, die allen op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Door het grote aantal actieve leden is de kans op een match behoorlijk groot! Een van de voordelen van Datic.be is het feit dat je op deze datingsite gratis gebruik kunt maken van verschillende functies. Zo kun je andermans profiel bekijken, kun je chatten of privéberichten versturen, enzovoorts. Door verschillende filters te gebruiken is de kans op een leuke match het grootst.

Risico vak nepprofielen op datingsites

Hoewel het feit dat Datic.be het gebruik van de verschillende functies gratis heeft gemaakt, zorgt dit ook direct voor een nadeel aan deze datingsite. Het gratis aanbieden van dergelijke functies maakt de kans op de aanwezigheid van nepprofielen namelijk groter. Vaak worden nepprofielen door de beheerders achter een datingsite beheert om mensen meer geld uit te laten geven aan credits. In dit geval is dat niet zo! De nepprofielen worden aangemaakt door kwaadwillende personen, die je met zielige verhalen proberen over te halen om geld over te schrijven.

Een ander nadeel aan het feit dat Datic.be gratis is, is dat mensen een gratis account aanmaken en vervolgens al snel weer verdwijnen als zij geen leuke matches vinden. Dit maakt de kans vrij groot dat je geen reactie krijgt als je andere leden een berichtje stuurt.

Vind de man of vrouw van je dromen

Mocht je Datic.be serieus willen gebruiken om een leuke single man of vrouw bij je in de buurt te vinden, dan is het raadzaam om eerst goed te kijken naar leuke matches. Maak een selectie van twee of drie matches, die je vervolgens ieder een bericht stuurt. Val bij dit bericht niet direct met de deur in huis, maar bouw het contact rustig op. Geef bijvoorbeeld eerst aan waarom je iemand een bericht stuurt. Wat maakt hem of haar zo leuk? Welke informatie uit iemands profiel sprak je aan? Enzovoorts.

Wanneer je elkaar beter hebt leren kennen kun je telefoonnummers uitwisselen, om elkaar ook eens te bellen. Pas wanneer je elkaar volledig vertrouwt en voor een langere periode contact met elkaar hebt, kun je een eerste date afspreken buiten de datingsite om.

Voor- en nadelen van Datic.be

Datic.be heeft weinig nadelen, behalve het feit dat hier nepprofielen en inactieve profielen actief kunnen zijn. Het feit dat de datingsite gratis te gebruiken is kan echter als een groot voordeel worden beschouwd. Ook het eenvoudige registratieproces is een voordeel van Datic.be! Reden genoeg om hier een profiel aan te maken.

 

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply