Datingapps zijn er tegenwoordig voldoende, waarvan Jaumo een goed voorbeeld is. Jaumo richt zich specifiek op de smartphonegebruiker, waardoor het niet mogelijk is om via een computer gebruik te maken van dit datingnetwerk. Opvallend aan Jaumo is dat deze datingsite niet in het Nederlands wordt aangeboden. Dit komt mede door het feit dat de datingapp van oorsprong uit Duitsland komt. Wel kun je de app in het Engels gebruiken! Houd er rekening mee dat er een groot aantal internationale leden op deze datingsite actief is. Je kunt de app zowel op toestellen met Android, als op iPhones gebruiken.

Profiel aanmaken voor Jaumo

Het aanmaken van een profiel voor datingapp Jaumo is heel eenvoudig en kost je niets. Het gebruik van de datingapp is echter niet gratis. Op de website van Jaumo wordt aangegeven dat er voor functies kosten in rekening worden gebracht. Helaas is niet duidelijk om welke functies dit precies gaat. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit om functies als het gebruik van een chat, het versturen van privéberichten, het bekijken van foto’s, enzovoorts. Zeker door het feit dat er ook gratis datingapps zijn, maakt dit datingapp Jaumo minder aantrekkelijk voor veel singles.

Je kunt de betaalde diensten echter ook als een voordeel zien. De kans dat je minder serieuze singles aantreft op Jaumo is namelijk klein. Deze singles zullen zich altijd aanmelden voor gratis datingapps, in plaats van een betaalde zoals Jaumo. Dat Jaumo populair is blijkt wel uit het feit dat deze datingapp wereldwijd meer dan twintig miljoen gebruikers heeft.

Zeer divers publiek op datingapp Jaumo

Tussen deze twintig miljoen gebruikers zit een grote diversiteit aan singles. Naast de verschillende landen waar deze singles vandaan komen, zijn niet al deze singles op zoek naar hetzelfde. De een is op zoek naar vriendschappelijke contacten, terwijl een ander zoekt naar een serieuze relatie met een single op Jaumo. Daarbij is er een groep leden die zoekt naar eenmalige dates, bijvoorbeeld om seks met elkaar te hebben.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om vooraf kenbaar te maken wat je verwachtingen van het contact met andere leden zijn. Mocht je op zoek zijn naar een vriendschappelijk contact, terwijl anderen naar een serieuze relatie zoeken, dan kan dit teleurstellingen opleveren. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Vooral internationale leden

Doordat er op datingapp Jaumo voornamelijk internationale singles actief zijn, is het voor Nederlandse singles minder interessant om deze datingapp te downloaden. Er zijn immers ook tal van verschillende Nederlandse datingapps, waarvan Tinder het meest bekende voorbeeld is. Mocht je een betaalde datingapp willen gebruiken om serieuze singles te vinden, dan kun je ook naar de apps van bekende datingsites kijken. Zo kun je alsnog op je mobiele telefoon zoeken naar leuke matches.

Voor- en nadelen van Jaumo

Het belangrijkste nadeel van Jaumo is eigenlijk al genoemd, dit is namelijk het internationale karakter van deze datingapp. De kans dat je Nederlandse matches vindt is zeer gering. Ook het feit dat je volgens de website van Jaumo voor bepaalde functies moet betalen kan als een nadeel worden beschouwd. Een voordeel is daarentegen dat de installatie van de app heel eenvoudig is en dat je singles van over de hele wereld kunt leren kennen.

 

6 Total Score

1 Comment
  1. Reply
    Saeed juli 24, 2022 at 10:33 am

    Geld betaald en ik kan nog Nils openen

Leave a reply