Plekk is een unieke dating app die nog niet zo bekend is, maar wel door steeds meer singles gebruikt wordt. Dit is niet voor niets, want het concept van Plekk is heel leuk bedacht en bovendien uniek. Wat dit concept precies is, lees je op deze pagina.

Het concept van Plekk

Je gebruikt de dating app Plekk om in contact te komen met singles die dezelfde interesses hebben als jij. Of iemand dezelfde interesses heeft als jij, kun je zien aan de plaatsen waar hij of zij volgens de app graag komt. Maak je een account aan op de app, dan mag je zelf aangeven wat jouw favoriete plekken zijn. Kom je bijvoorbeeld graag in de dierentuin, dan markeer je deze plek. Kom je graag in een specifiek pretpark, dan geef je dit aan. Ben je een echte kroegtijger, dan markeer je jouw favoriete kroegen om dit te laten zien aan de andere singles op Plekk.

Door jouw favoriete plekken te markeren, kunnen andere singles zien wat jouw interesses zijn. Door naar de favoriete plekken van andere singles te kijken, zie je vanzelf of hier een match is.

Je inschrijven op Plekk

Voor je je kunt inschrijven op Plekk, moet je deze app eerst downloaden. De app wordt aangeboden in de Google Play Store voor Android telefoons en in de App Store van Apple. Na het downloaden van de app, maak je een account aan. Heb je dit gedaan, dan vul je jouw profiel. Dit doe je onder andere door jouw favoriete plaatsen in de app te markeren. Na het vullen van je profiel, kun je de andere singles binnen de dating app leren kennen.

De plus- en minpunten van Plekk

Plekk heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de app, zijn de volgende:

  • De app wordt aangeboden in de Google Play Store voor Android toestellen en in de App Store van Apple. De meeste singles kunnen deze app dan ook gewoon downloaden.
  • De app werkt volgens een uniek concept en koppelt jou aan andere singles op basis van gezamenlijke interesses (favoriete plekken).
  • De app is grotendeels gratis te gebruiken.

De minpunten van de dating applicatie, zijn de volgende:

  • Je kunt je alleen gratis inchecken op een locatie als je op dat moment op de betreffende locatie bent.
  • Niet alle functies van de app zijn gratis te gebruiken.
  • De app is nog niet zo bekend. Daarom heeft de applicatie nog niet zo veel gebruikers. Hier lijkt overigens wel snel verandering in te komen, want de app krijgt steeds meer naamsbekendheid.

De kosten van Plekk

Je kunt je gratis aanmelden op Plekk en als gratis lid kun je ook chatten met andere singles. Verder is het ook mogelijk je gratis in te checken op plaatsen waar je op het moment van inchecken daadwerkelijk bent. Ben je bijvoorbeeld in de dierentuin, dan kun je je hier gratis inchecken in de app.

Ben je niet op de plek waar je je in wil checken, dan heb je hier credits voor nodig. Ook als je een andere gebruiker van de app wil laten zien dat je hem of haar écht leuk vindt, betaal je hier geld voor. In dit geval stuur je namelijk niet zomaar een bericht, maar een betaald bericht om jouw interesse te tonen. In principe is de app Plekk gratis te gebruiken, maar voor bepaalde aanvullende functies betaal je wel (vrij lage) kosten.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply