Chatapp.nl

Chatapp.nl is geen mobiele applicatie, maar een mobiele website die je gebruikt om seksuele contacten op te doen. Schrijf je je in op deze website, dan kom je in contact met leuke mannen of vrouwen van jouw leeftijd. Je kunt spannende gesprekken met hen voeren op de website, maar je kunt ook een echte seksdate organiseren. Chatapp.nl biedt het mobiele platform om het opdoen van seksuele contacten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Inschrijven bij Chatapp.nl

Om in contact te komen met de andere gebruikers van Chatapp.nl, moet je je inschrijven op deze chatsite. Dit doe je door enkele gegevens in te vullen, zoals je gebruikersnaam, je wachtwoord, je geboortedatum en je telefoonnummer. Jouw telefoonnummer wordt overigens niet aan andere leden gegeven, maar wordt door de website enkel ter verificatie gebruikt. Sterker nog, je kiest helemaal zelf welke gegevens je met andere gebruikers wil delen. Chatapp.nl houdt alle gegevens die je bij de inschrijving invult helemaal geheim.

Heb je jouw account geactiveerd door op de activeringslink in de mail van de chatsite te klikken, dan kun je jouw profiel vullen. Je kiest een foto, je vult enkele gegevens in en je kunt direct chatten met andere leden.

Chatten op Chatapp.nl

Op deze chatsite kun je gewoon met een andere gebruiker chatten door tekstberichten te versturen, maar je kunt ook foto’s en zelfs filmpjes versturen. Dit maakt het chatten extra spannend, want erotische gesprekken krijgen natuurlijk nog meer diepgang met het nodige beeldmateriaal.

 

De plus- en minpunten van Chatapp.nl

Chatapp.nl heeft enkele sterke en zwakke punten. De belangrijkste pluspunten van de chatsite, zijn de volgende zaken:

 • De website ziet er goed uit. Het design van de site is erg clean en dit maakt de website extra gebruiksvriendelijk.
 • De chatsite heeft een duidelijke doelgroep, namelijk mensen die seksuele contacten op willen doen. Hoor jij ook bij deze doelgroep, dan weet je zeker dat deze chatsite bij jou past.
 • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven op de website.

 

De minpunten van deze chatsite, zijn als volgt:

 • Je kunt niet gratis chatten op de website. Bij veel andere chatsites, zoals bijvoorbeeld het populaire Tinder, is dit wel mogelijk.
 • De chatsite heeft niet zo veel actieve leden. De kans is aanwezig dat je niet altijd een leuk lid kunt vinden om mee te chatten.
 • De chatsite noemt zich een dating app, maar is in feite een mobiele website. Een mobiele website is minder gebruiksvriendelijk dan een app.

 

De kosten van Chatapp.nl

Je kunt je gratis inschrijven op de chatsite en ook het bekijken van profielen is gratis. Wil je echter chatten met een andere gebruiker, dan heb je hier credits voor nodig. Voor 500 credits betaal je 17,50 euro, voor 1000 credits betaal je 35,40 euro, voor 2000 credits betaal je 49,50 euro, voor 5000 credits betaal je 119,50 euro en voor 10.000 credits betaal je 219,50 euro. Je kunt je credits betalen met iDeal of de Paysafecard.

 

6 Total Score

3 Comments
 1. Reply
  Hennie september 24, 2019 at 11:46 am

  ik mag graag beweren dat dit de enigste side is waar ik dagelijks op zit te chatten…. geen enkele andere vrouwen vinden mij oke en hier kan ik gewoon lekker chatten met de beste meiden van de werelt

 2. Reply
  Harry juni 15, 2018 at 2:33 pm

  Heeft mijn voorkeur omdat ik er ook op mijn telefoon mee kan werken. Is dus niet alleen voor op de computer, top.

 3. Reply
  Amber mei 4, 2018 at 12:26 pm

  Fijne site waar je voor wat spannende contact terecht kan! inderdaad jammer dat er geen app van is.

Leave a reply