Datingapp Double richt zich specifiek op singles. Niet alleen voor singles is online dating namelijk interessant, ook voor stellen kan online dating de uitkomst zijn om anderen te leren kennen. Door de jaren heen kan de spanning uit je relatie verdwenen zijn, waardoor je mogelijk op zoek bent naar iets nieuws. In dit geval kan online dating via de datingapp Double iets voor jullie zijn! Met deze datingapp leer je andere stellen kennen, die op zoek zijn naar een seksdate of een vriendschappelijk contact. Denk bijvoorbeeld aan een avondje naar de bioscoop, een avondje buiten de deur eten, enzovoorts.

Het fijne aan datingapp Double is dat je deze app zowel op een toestel met Android, als op een iPhone kunt gebruiken.

Een profiel aanmaken voor Double

Voordat je op zoek kunt gaan naar nieuwe stellen, zal je een profiel aan moeten maken. Je meldt je voor deze datingsite aan als een koppel. Het is dus niet mogelijk om als single op zoek te gaan naar een trio met een stel. Gelukkig zijn er voor deze doelgroep verschillende alternatieven, die deze mogelijkheid wel bieden. Na het aanmaken van een profiel kun je direct op zoek gaan naar een leuke match.

Mocht je een match gevonden hebben, dan kun je met elkaar communiceren. Doordat er een breed publiek binnen het netwerk van deze datingapp actief is, is het raadzaam om vooraf kenbaar te maken wat je verwachtingen zijn. Willen jullie een seksdate organiseren met een ander stel, of ben je voorlopig op zoek naar vriendschappen met andere stellen? Door je verwachtingen en wensen kenbaar te maken worden vervelende teleurstellingen op een later moment voorkomen.

Vooral buitenlandse stellen bij Double

Opvallend aan datingapp Double is het feit dat er op deze datingapp voornamelijk buitenlandse stellen actief zijn. Dit valt onder meer te verklaren door het feit dat de app volledig in het Engels is. Mocht je specifiek op zoek zijn naar Nederlandse stellen, dan is de kans op een match via deze app vrij klein. Voor een sociaal contact met andere stellen is de datingapp echter wel geschikt. Je kunt elkaars nummer uitwisselen als jullie elkaar beter kennen, om elkaar te bellen of bijvoorbeeld via Skype/FaceTime contact met elkaar te hebben.

Pas op bij het bezoeken van de website van Double! Volgens verschillende recensies op internet wordt deze website als gevaarlijk bestempeld door verschillende virusscanners. Of de website ook echt gevaarlijk is, valt helaas niet te controleren. Over de datingapp Double zelf zijn gelukkig weinig van dit type berichten te vinden. Je kunt de app uit de Play Store of App Store downloaden en direct van start gaan met het zoeken naar matches.

Voor- en nadelen van het gebruik van Double

Er zitten verschillende voor- en nadelen aan het gebruik van datingapp Double. Het voornaamste voordeel is dat de app gratis te gebruiken is en daarbij erg intuïtief werkt. Je zal niet lang aan de app hoeven te wennen, om deze te kunnen gebruiken. Een nadeel is echter dat de datingapp voornamelijk buitenlandse leden heeft. Ook het feit dat je bij het openen van de website een veiligheidswaarschuwing krijgt is enigszins opmerkelijk te noemen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply