Wraak nemen op je ex-partner: drie redenen om dit niet te doen

Je bent lange tijd erg gelukkig geweest met je ex, maar nu is jullie relatie over. Ben je niet blij met het feit dat de relatie beëindigd is of ben je niet tevreden over de manier waarop je ex de relatie beëindigd heeft, dan is het niet zo vreemd dat je wraakgevoelens ervaart jegens je ex. Heeft je ex bijvoorbeeld al snel een nieuwe partner gevonden of heeft hij of zij over je geroddeld, dan kan dit zeker voor het opkomen van wraakgevoelens zorgen.

Veel mensen die wraakgevoelens ervaren jegens hun ex, gaan op deze gevoelens in. Ze plannen een wraakactie tegen hun ex, bijvoorbeeld door pikante foto’s te verspreiden, roddels de wereld in te brengen of te stoken in de nieuwe relatie van de ex-partner. Verleidelijk, maar niet zo verstandig. Waarom je beter geen wraak kunt nemen op je ex-partner na het beëindigen van de relatie, lees je op deze pagina.

Je kunt er problemen mee krijgen

Ten eerste kun je flink in de problemen komen als je wraak neemt op je ex. Verstuur je bijvoorbeeld pikante foto’s van je ex door naar andere mensen, dan kun je hiervoor vervolgd worden. Breng je gemene roddels de wereld in over je ex, dan kan je ex je aanklagen voor smaad. Je denkt er misschien niet over na, maar jouw simpele wraakplan kan echt voor juridische problemen zorgen en dit wil je absoluut voorkomen.

Je kunt een ware oorlog ontketenen

Als jij wraak neemt op je ex, is de kans groot dat hij of zij ook weer wraak gaat nemen op jou. Op deze manier ontketen je met jouw wraakactie een echte oorlog tussen jou en je ex-partner. Jij neemt wraak, je ex neemt wraak, jij neemt weer wraak en dan is je ex weer aan de beurt. Op deze manier is jouw wraakplan niet alleen vervelend voor je ex, maar uiteindelijk ook voor jou.

Je komt moeilijker over je ex heen

Wil je wraak nemen op je ex, dan ben je nog actief met je ex-partner bezig. Op een negatieve manier, maar je besteedt alsnog veel aandacht aan hem of haar. Als je veel aandacht en tijd in iemand steekt, kom je moeilijker over deze persoon heen. Het wraakplan dat jij aan het beramen bent, zorgt er dus voor dat je nog steeds actief met je ex bezig bent. Andere leuke singles die op je pad komen, zie je niet eens door alle aandacht en tijd die je aan je ex besteedt. Jammer!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply