Weer daten na een break: drie tips voor succes

daten na een brake upHet stranden van een relatie is altijd lastig. Niet alleen als het initiatief tot het beëindigen van de relatie vanuit je partner kwam, maar ook als je de relatie zelf hebt verbroken. Ben jij net uit elkaar met je partner en ga je voor het eerst sinds de break weer daten? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om weer met plezier te gaan daten en je eerste date meteen goed te laten verlopen.

 

 

Ga niet te snel weer beginnen met daten

Zeker als je een lange relatie hebt gehad en je partner hier een einde aan heeft gemaakt, raden wij je aan om niet te snel weer te gaan daten. Wellicht voel je je een beetje eenzaam en wil je hier verandering in brengen door een nieuwe partner te zoeken, maar dit moet je zeker niet te snel doen. Ga je te snel weer daten, dan is de kans groot dat dit vroeg of laat mis gaat. Kom je er tijdens je date niet achter dat je te snel weer bent gaan daten, dan gebeurt dit misschien als je al meerdere dates hebt gehad of in het ergste geval zelfs als je al een relatie hebt met je nieuwe liefde. Pas als je er helemaal klaar voor bent, ga je weer daten.

Vergelijk je date niet met je ex

Het is misschien verleidelijk om te doen, maar je kunt je nieuwe date beter niet de hele tijd met je ex vergelijken. Niet alleen omdat dit niet eerlijk is voor je date, maar ook omdat je hier niets mee opschiet. Net zoals ieder mens, heeft je date enkele sterke en zwakke punten. Dit was bij je ex ook het geval, al zie je de zwakke punten van je ex-partner op dit moment misschien niet zo duidelijk en zie je vooral sterke punten. Leer je date echt kennen zonder hem of haar te vergelijken met je ex en je geeft hem of haar een eerlijke kans om je hart te winnen.

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles

Praat niet over je ex

Natuurlijk mag je eerlijk antwoord geven op de vraag of je al eens een serieuze relatie hebt gehad en hoe lang deze relatie nu precies over is, maar je hoeft niet allerlei dingen over je ex te vertellen. Sterker nog, de hele tijd over je ex praten maakt je date erg onzeker en geeft niet bepaald een goede indruk. Geef antwoord op de vragen van je date, maar treed niet te veel in detail en begin zelf zeker niet over je ex. Je bent hier voor je nieuwe date, niet om over je ex te praten! Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply