De ware vinden: lukt dat iedereen?

Sommige mensen komen hun ware liefde al op de middelbare school, terwijl andere mensen op hun vijftigste nog nooit verliefd zijn geweest en zeker niet hun ware liefde zijn tegengekomen. Iedereen heeft behoefte aan liefde, maar lukt het ook iedereen om die ene ware liefde te vinden? Meer over het vinden van de ware liefde, lees je op deze pagina.

De ware liefde: niet voor iedereen weggelegd

Op de vraag of iedereen zijn of haar ware liefde vindt, is gemakkelijk te beantwoorden. Het antwoord is namelijk nee, niet iedereen vindt zijn of haar ware liefde. Dit komt niet omdat er voor sommige mensen nu eenmaal niemand is, maar simpelweg omdat niet iedereen ervoor open staat. Sta je niet open voor liefde en kijk je daarom niet goed om je heen, dan kun je de ware liefde zomaar mislopen. Op ieder potje past een dekseltje, maar dan moet je wel open staan voor een match.

Het kan zelfs voorkomen dat je twee keer in je leven de ware liefde vindt. Je denkt misschien dat dit onmogelijk is omdat er voor iedereen slechts één ware liefde is, maar dit is zeker niet waar. Veranderen je behoeften op liefdesgebied, dan kun je namelijk zomaar twee keer geluk hebben. Zo kun je op de middelbare school je ware liefde van dat moment tegenkomen, terwijl je tien jaar later zomaar een hele andere ware liefde tegen het lijf loopt. Omdat je behoeften op het gebied van de liefde anders zijn geworden, is de belichaming van je ware liefde ook anders.

Het vinden van de ware liefde: kun je het afdwingen?

Helaas kun je het vinden van de ware liefde niet afdwingen. Ga je overdreven hard op zoek naar je ideale partner, dan is de kans juist groot dat je hem of haar niet kunt vinden. Let je even niet op, dan kan het zomaar zijn dat je ideale partner ineens in je leven komt. Wij raden je daarom aan om niets af te dwingen, maar gewoon rustig om je heen te blijven kijken. Blijf alert, sta open voor de liefde en die ideale partner komt vanzelf wel op je pad.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply