Wanneer zoen je op een date?

date zoenen

Je bent op een date en je merkt dat het klikt. Nu de eerste spanning van de date verdwenen is, ga je langzaam nadenken over lichamelijk contact met deze ene leuke persoon. Hij of zij heeft je al wel eens aangeraakt en andersom ook, maar eigenlijk zou je het liefst vanavond nog willen zoenen. Het is een belangrijk moment in een kersverse relatie, die eerste kus, maar wanneer is nu eigenlijk het perfecte moment voor deze belangrijke kus en hoe zorg je ervoor dat je later een mooi eerste-kus-verhaal te vertellen hebt aan je kinderen? Het antwoord op deze vragen, lees je in dit artikel.

Denk er niet te veel over na

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om jouw eerste kus perfect te maken, maar hier moet je eigenlijk niet over nadenken. De beste eerste kus, is een onverwachte en spontane eerste kus die zomaar ontstaat. Het zijn vooral de mannen die blijven nadenken over een geschikt moment en de boel gaan analyseren, maar dit kun je beter helemaal niet doen. Wil je de perfecte kus, dan moet je dit gewoon laten gebeuren.

Vang de juiste signalen op

Er zijn altijd wel signalen die je laten zien dat je in de goede richting zit. Vang je deze signalen op, dan kun je de situatie creëren waarin jullie eerste kus gaat plaatsvinden. Let dus goed op de signalen die je laten zien dat het de goede kant op gaat, want deze kun je gebruiken bij de eerste kus.

Een date zoenen?

Maak het realiteit via Parship! Bij Parship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Ga op je gevoel af

Het kan altijd gebeuren dat je er helemaal naast zit, ofwel dat je alle signalen verkeerd hebt geïnterpreteerd. Dit kan zelfs de beste nog overkomen, maar in feite gebeurt dit helemaal niet zo vaak en is het ook niet erg als het wel gebeurt. De kans dat de vrouw echt boos wordt omdat je haar kust, is erg klein. De grootste fout die je kunt maken, is dat je iemand kust die dit eigenlijk zelf niet zou willen en het contact hierna doodbloedt. De kans is zelfs groot dat de ander zich schuldig voelt, simpelweg omdat hij of zij denkt dat de verkeerde signalen afgegeven zijn. Bekijk de beste datingsites voor hoger opgeleiden.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply