Vrouwen en foute mannen: waarom vallen vrouwen op ‘bad boys’?

foute mannenWaarschijnlijk heb je het wel eens meegemaakt. Je hebt een leuke vriendin en zij heeft een nieuwe vriend waar ze dolblij mee is, maar jij vindt dat ze veel beter kan krijgen. Of je kent een leuke vrouw en zou haar graag versieren, maar zij valt al op iemand anders en hij is helemaal niet goed voor haar. Velen vragen zich af waarom vrouwen toch op ‘bad boys’ vallen: niet alleen mannen, maar ook de vriendinnen van deze vrouwen. De ontrafeling van het eeuwenoude mysterie waarom vrouwen precies voor de foute mannen gaan, lees je in dit artikel.

De foute man is mysterieus

De klassieke foute man haalt iedere keer streken uit die je van tevoren maar moeilijk kunt voorspellen. Hij is mysterieus en veel vrouwen vinden dit veel interessanter dan een man die gewoon voorspelbaar is in zijn doen en laten. Lang niet alle vrouwen zien het zo, maar veel dames vinden ‘normale mannen’ maar saai en gaan liever voor een mysterieuze vent die hen iedere keer weer weet te verrassen (helaas ook op een negatieve manier).

De foute man brengt je in pieken en dalen

Een andere reden voor vrouwen om op foute mannen te vallen, is omdat foute mannen hen vaak in emotionele pieken en dalen brengen. Ze doen het natuurlijk niet voor de emotionele dalen, maar de pieken die hier doorgaans op volgen zijn wel erg aantrekkelijk. Heeft de man de vrouw bijvoorbeeld bedrogen, dan zit ze in een dal. Neemt hij haar hierna mee voor een romantisch weekendje weg om het goed te maken, dan is de emotionele piek van dit weekendje weg extra groot. De vrouw gaat voor de foute man omdat hij haar op sommige momenten ontzettend gelukkig kan laten voelen en neemt hier de ongelukkige momenten voor op de koop toe.

"Foute man ontmoeten?"

Op lexa.nl vind je duizenden singles in in jouw buurt. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles, het kan allemaal met de mobiele site en apps. Schrijf je gratis in!

Ik val op een foute man, wat nu?

Val jij op een foute man, maar wil je je helemaal niet tot hem aangetrokken voelen? Dan is het belangrijk om rationeel naar de betreffende man te kijken. Zet die roze bril even af en weeg de plus- en minpunten van deze man tegen elkaar af. Soms kan hij erg romantisch doen en dit is natuurlijk leuk, maar bepaalde aspecten van zijn persoonlijkheid zijn ook helemaal niet leuk. Schrijf alle plus- en minpunten eens op en als de minpunten zwaarder wegen dan de minpunten, is het tijd om je los te maken van deze man. Niet leuk, maar uiteindelijk wel de beste keuze. Je kunt er nog weken of zelfs maanden of jaren mee rond blijven lopen, maar uiteindelijk word je wel gekwetst. Wil je dit voorkomen, dan beëindig je de relatie eerder. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply