Vingeren

De vrouw kan zichzelf vingeren, maar de man kan haar ook op deze manier stimuleren. Er zijn vele verschillende manieren om de vrouw te vingeren. Je kunt dit hard doen, maar ook zacht. Je kunt haar langzaam vingeren, maar ook snel. Je kunt je focussen op het gebied in de vagina, maar ook op de clitoris. Iedere vrouw vindt weer iets anders prettig. Vinger je de vrouw op de juiste manier, dan leidt dit tot een orgasme.

Vingeren in de vagina

Je kunt je tijdens het vingeren focussen op het gebied in de vagina. Dit doe je door de vagina te penetreren met één of meerdere vingers. Dit kun je snel doen, maar ook langzaam. Ook kun je de vagina hard penetreren, maar ook zacht. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere technieken te gebruiken, om de vrouw op meerdere manieren te stimuleren.

Vingeren rond de clitoris

De meeste vrouwen vinden het erg prettig als je de clitoris en het gebied rond de clitoris stimuleert. Dit kun je doen door over de clitoris te wrijven, maar ook door er omheen te wrijven met je vinger. Je merkt vanzelf of de vrouw het prettig vindt wat je doet. Wordt de vagina vochtig en gaat haar lichaam ongecontroleerd bewegen, dan doe je het goed.

Tips om een vrouw goed te vingeren

Als je een vrouw gaat vingeren, wil je dit natuurlijk goed doen. Als je de vrouw goed vingert, komt ze uiteindelijk tot een orgasme en dit is waarschijnlijk ook je doel. Hieronder geven we je enkele tips om de vrouw goed te vingeren, zodat je haar met je hand(en) tot een orgasme kunt brengen.

Tip 1: begin rustig

De meeste vrouwen vinden het niet prettig om direct hard en snel gevingerd te worden. Begin daarom rustig en ga steeds sneller en/of harder als je merkt dat de vrouw opgewonden raakt.

Tip 2: gebruik eventueel glijmiddel

Vingeren is voor de vrouw alleen prettig als de vagina vochtig is. Dit gebeurt vanzelf als de vrouw opgewonden is. Is de vagina niet vochtig genoeg, ondanks dat de vrouw opgewonden is? Dan kan dit komen omdat de vrouw moeite heeft te ontspannen. Je kunt de vagina wat vochtiger maken door glijmiddel te gebruiken.

Tip 3: wissel van tempo

Om het vingeren extra spannend en opwindend te maken, kun je tussendoor van tempo wisselen. Ook het afwisselen van technieken maakt het vingeren extra spannend, opwindend en stimulerend voor de vrouw.  

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply