Vind een leuke man tijdens je zwangerschap

Veel vrouwen vinden het spannend om voor het eerst te daten met een single man. Dit geldt in het bijzonder voor vrouwen die zwanger zijn op het moment dat ze aan (online) dating beginnen! Je hoopt vanzelfsprekend samen met de vader van je kind een toekomst op te bouwen. Mocht dit om welke reden dan ook anders lopen, kun je toe zijn aan een nieuwe man. Leuke single mannen vinden is tegenwoordig veel gemakkelijker dan dat dit voorheen was. Op online datingsites vind je namelijk niet alleen mannen uit je eigen woonplaats, maar ook uit andere delen van Nederland. Wie weet vind je hier een leuke man om de opvoeding van je kind mee uit te voeren!

Daten tijdens je zwangerschap

Je zwangerschap kan je onzeker maken over het vinden van een nieuwe man. Veel mannen zitten immers niet op een zwangere vrouw te wachten, omdat ze hier meteen een kind bij krijgen. Er zijn gelukkig ook voldoende mannen die puur naar jou als vrouw kijken en niet naar het feit dat je binnenkort een kind krijgt. Daarbij is er weinig aan de situatie te veranderen, waardoor single mannen je moeten nemen zoals je bent. In dit geval betekent dat, dat de mannen een kind bij hun nieuwe vrouw krijgen.

Wanneer je er voor kiest om tijdens je zwangerschap met single mannen te daten is het belangrijk om open te zijn over je zwangerschap. Vertel een man wat hem te wachten staat en geef aan hoe je relatie met de vader van je aanstaande kind is. Zo weet een man meteen waar hij aan toe is en voorkom je dat hier op een later moment ruzies over ontstaan. Het is immers aan de man om te bepalen of hij wel of niet met je wil daten. Doordat online dating steeds eenvoudiger geworden is, hoef je de deur niet meer uit om in contact te komen met leuke mannen.

Alleenstaande-Mamas.nl: datingsite voor single moeders!

Een van de datingsites die je zou kunnen bezoeken voor het vinden van een leuke single man, is Alleenstaande-Mamas.nl. Zoals de naam van deze datingsite al doet vermoeden is de website specifiek gericht op single moeders. Dit kunnen vrouwen zijn die momenteel al een kind hebben, maar ook zwangere vrouwen die in verwachting van hun (eerste) kind zijn. Het leuke aan deze datingsite is dat mannen er specifiek voor hebben gekozen om hier een account aan te maken. Zij weten zodoende wat hen te wachten staat! De datingsite biedt verschillende leuke functies die je kunt gebruiken om de man van je dromen te vinden. Het aanmaken van een account op deze datingsite is volledig gratis.

Daten met singles op Lexa.nl

Lexa.nl zal voor veel single moeders een van de meeste bekende online datingsites van dit moment zijn. Het leuke aan Lexa is onder meer dat deze datngsite zich op een zeer breed publiek richt. Je komt hier mannen en vrouwen uit verschillende plaatsen en leeftijdscategorieën tegen. Doordat de website over een zeer groot aantal leden beschikt, is de kans op het vinden van een droomman erg groot. Net als bij het datingnetwerk van Alleenstaande-Mamas.nl is het aanmaken van een nieuw account ook bij Lexa volledig kosteloos. Om van de verschillende functies op Lexa.nl gebruik te kunnen maken dien je credits te kopen of een abonnement af te sluiten. Het is aan te raden om eerst rustig rond te kijken, voordat je direct voor een betaald account kiest.

Single mannen op Pepper.nl vinden

Een derde website die het bekijken waard is als je als alleenstaande moeder op zoek bent naar een leuke man is Pepper.nl. Deze datingsite is net als Lexa.nl een van de populairste online datingsites van dit moment. Het datingnetwerk richt zich met name op de jongere garde, waardoor de gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 45 jaar zal liggen. Ideaal als je net zwanger bent van je eerste kind! Het uniek aan online dating op Pepper.nl is het feit dat Pepper niet met profielen werkt zoals Lexa en Alleenstaande-Mamas.nl dat doen, maar met een fotocollage. Je kunt verschillende foto’s van jezelf in deze collage opnemen om zo een beeld te schetsen van wie je bent en wat je leuk vindt! Dit maakt online dating nog leuker, omdat je ook bij een man meteen ziet met wie je te maken hebt zonder zelf naar foto’s van hem te moeten vragen.

Een leuke man vinden op datingsites

Het vinden van een leuke man op een online datingsite begint bij het rondneuzen op de datingsite zelf. Bekijk de profielen van verschillende mannen, om te zien welke man het beste bij je past. Om te voorkomen dat je straks met drie of vier mannen tegelijkertijd aan het daten bent, is het verstandig om eerst een selectie van twee of drie mannen te maken. Je kunt hen vervolgens contacteren door ze een privéberichtje te sturen. Vertel de mannen waarom je voor ze gekozen hebt, wie je bent en wat je van een relatie verwacht. Veel mannen zullen op zoek zijn naar een blijvende relatie, maar er zijn altijd mannen die uit zijn op seksdates. Als zwangere vrouw zit je hier niet op te wachten!

Bij het bekijken van profielen kun je voor de voorgestelde profielen van een datingsite kiezen, maar ook zelf profielen selecteren. Veel datingsites beschikken over een uitgebreide zoekfunctie, waarbij je verschillende filters kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor mannen bij jou uit de buurt, mannen in je leeftijdscategorie, enzovoorts. Op deze manier vind je mannen die naadloos bij je profielschets aansluiten. Door een tijdje berichten met elkaar uit te wisselen kom je er al snel achter of een man bij je past.

Leer een man eerst beter kennen

Het kan soms heel verleidelijk zijn om al kort na het versturen van je eerste berichtje met een man af te spreken. Dit brengt echter de nodige risico’s met zich mee! Je weet immers niet zeker of een man wel echt zo leuk is, als dat hij zich voordoet op de datingsite. Om deze reden doe je er verstandig aan om elkaar eerst via een webcam te zien of bijvoorbeeld een aantal keer met elkaar te bellen. Probeer niet te snel je nummer af te geven, maar bouw het contact met de single mannen rustig op. Pas wanneer je elkaar echt beter kent kun je een vervolgstap zetten, zoals het uitwisselen van nummers.

Tip: spreek bij je eerste date altijd op een neutrale plek af! Denk aan het centrum van een stad in de buurt, in een café of in de bioscoop. Zo voorkom je dat er ongemakkelijke of gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply