Versiertips voor in een bar of discotheek

versiertips discotheek barWanneer je regelmatig een bezoek brengt aan een bar of discotheek kom je wellicht af en toe een man of vrouw tegen die je ideale levenspartner zou kunnen zijn. Hoe zorg je ervoor dat je in contact komt met deze man of vrouw? Wat zijn beste trucs om een man of vrouw in een bar of discotheek te versieren? In dit artikel geven we je een aantal handige tips die je kunnen helpen om het contact met een knappe man of vrouw te leggen. Wie weet lukt het jou de volgende keer om een date te scoren!

 

Tip #1: maak contact met elkaar

Er zijn verschillende manieren om contact met elkaar te leggen in een bar of discotheek. Denk bijvoorbeeld aan oogcontact, elkaar per ongeluk aanraken, enzovoorts. Wanneer die ene leuke man of vrouw niet naar jou komt, kun je naar hem of haar gaan! Dit is wellicht ietwat spannend in het begin, maar kan er wel voor zorgen dat je de ideale partner vindt. Op het moment dat iemand gezien heeft dat je op hem of haar bent af bent gekomen, kun je beginnen met een compliment of een korte vraag. Dit is een ideaal begin voor een gesprek, zonder direct te opdringerig over te komen.

Let er bij het maken van je eerste contact goed op hoe een ander reageert. Houdt hij of zij zich afzijdig? Stelt hij of zij een vervolgvraag? Enzovoorts. Uit de reactie van een ander kun je vaak al afleiden of hij of zij ook interesse in jou heeft. Hoewel het vaak genoeg niet zal lukken om een gesprek te voeren, lukt het vast en zeker een aantal keer wel! Zeker wanneer je humor hebt is het makkelijk om contact te leggen.

Tip #2: vraag om hulp van anderen

Wanneer je het lastig vindt om zelf op iemand af te stappen in een bar of discotheek, kun je het ook via anderen proberen. Waarom zou je immers alles zelf moeten doen? Wellicht heeft degene op wie je een oogje hebt gemeenschappelijk vrienden, zodat je hen eens kunt polsen. Wie weet heeft die leuke man of vrouw zonder dat je het weet ook een oogje op jou! 

Ontmoet je grote liefde op Pepper!

Op pepper.nl vind je de leukste singles, alleen met complete profielen. Je kunt betrouwbaar daten want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Kom makkelijk en snel in contact met andere serieuze singles. Misschien word je wel verliefd ;).

Tip #3: probeer jezelf te zijn

Een eerste indruk is bij het leggen van contact met een vreemde vaak het belangrijkste, omdat iemand anders op basis van de eerste indruk bepaalt of hij of zij met je verder wil praten. Zorg er daarom voor dat je tijdens deze eerste ontmoeting jezelf bent. Ook al zal het in het begin wat ongemakkelijk en spannend zijn. Je wilt dat een ander weet wat hij of zij van je kan verwachten bij een eventuele volgende ontmoeting.

Tip #4: vergeet elkaar niet aan te kijken

Hoewel het behoorlijk spannend kan zijn om iemand voortdurend aan te kijken, geef je hiermee wel aan dat je interesse in iemand hebt. Zeker wanneer je met iemand aan het praten bent is er niks ongeïnteresseerder dan wegkijken. Door iemand aan te kijken en af en toe mee te knikken toon je interesse, wat het gesprek ten goede zal komen.

Tip #5: doe het rustig aan

Wanneer je het eerste contact met een leuke man of vrouw gelegd hebt, is het belangrijk om het tempo laag te houden. Verklap niet meteen teveel van jezelf, maar bouw het rustig op en verdeel het over verschillende ontmoetingen. Daarbij vindt een ander het vaak leuker als je naar hem of haar interesseert, dan dat je alles over je eigen leven vertelt.

Tip #6: houd het contact gaande

Na jullie ontmoeting in een bar of discotheek wil je dit wellicht een vervolg geven. Als jullie allebei instemmen met een volgende date is het belangrijk om elkaars telefoonnummer uit te wisselen. Zo kun je het contact gaande houden in de dagen tot jullie eerste date. Ook nu blijft het belangrijk om jezelf te zijn. Bekijk de top 10 datingsites van dit moment.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply