Een trio organiseren met je partner of als single

Voor veel mensen is een trio een van de grootste dromen op het gebied van seks. Een trio kan bijvoorbeeld seks zijn met je partner en een willekeurige derde persoon, maar ook seks als single met een stel. In de afgelopen jaren is het hebben van een sekstrio niet alleen populairder geworden, maar ook steeds makkelijker. Er zijn verschillende online datingsites waarop je in contact kunt komen met mensen die interesse in een sekstrio hebben. Je bepaalt hierbij zelf of je seks wilt met twee vrouwen, met een man en een vrouw, of juist met twee mannen. Doordat deze datingsites specifiek gericht zijn op mensen die zoeken naar geïnteresseerden voor een sekstrio, is het niet vreemd om op deze datingsites te vragen naar de wensen van andere leden.

Online zoeken naar een partner voor een sekstrio

Binnen de datingsites voor het organiseren van een sekstrio zie je vaak in een oogopslag welke stellen of welke singles interesse hebben in een trio. Vaak kun je profielen filteren op hun interesses, wat het aanzienlijk makkelijker maakt om mensen te treffen die interesse hebben in seks met drie mensen. Houd er rekening mee dat voornamelijk stellen je eerst beter willen leren kennen, alvorens zij seks met je hebben. Andersom wil je als stel natuurlijk ook weten welke derde persoon er bij het sekstrio komt. Enerzijds om er zeker van te zijn dat het veilig is, anderzijds om teleurstellingen tijdens het sekstrio te voorkomen.

Veiligheid voorop bij een sekstrio

Veiligheid speelt bij de organisatie van een sekstrio een erg belangrijke rol. Zowel bij het kiezen van een locatie voor het hebben van seks, als ook voor het voorkomen van soa’s en ongewenste zwangerschappen. Omdat je iemand vaak nog niet kent voor dat jullie het sekstrio zullen organiseren, kun je nooit met zekerheid stellen dat iemand volkomen te vertrouwen is. Iemand kan zich namelijk ontzettend leuk voordoen op een datingsite, maar in werkelijkheid kwaadwillende bedoelingen hebben. Datingnetwerken doen er tegenwoordig alles aan om nepprofielen van de datingsite te weren, maar dat lukt helaas nog niet altijd.

Om je veiligheid te waarborgen is het aan te raden om te kiezen voor een neutrale locatie tijdens de eerste kennismaking. Denk bijvoorbeeld aan een drukke parkeerplaats, een centraal gelegen hotel, enzovoorts. Dit biedt je de mogelijkheid om tijdens de date te ‘vluchten’, als iemand toch niet zo leuk blijkt te zijn als op de datingsite. Zorg er daarbij voor dat je altijd condooms of andere anticonceptiemiddelen bij je hebt om soa’s te voorkomen.

Maak je verwachtingen vooraf duidelijk

Om ongemakkelijke situaties en teleurstellingen te voorkomen tijdens de eerste date met een stel of een single is het belangrijk om je verwachtingen vooraf kenbaar te maken. Je zal voor de eerste kennismaking al contact hebben via de datingsite, waarbij je elkaar iets beter leert kennen. Zo kun je aangeven welke vormen van seks je voorkeur krijgen, hoeveel ervaring je hebt met een sekstrio, enzovoorts. Bij deze gesprekken is het essentieel om je wensen kenbaar te maken. Wil je tijdens je eerste date meteen seks hebben, of wil je elkaar eerst beter leren kennen? Sta je elke vorm van seks toe, of geef je de voorkeur aan bepaalde vormen van seks? Enzovoorts.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply