Tips voor het vinden van een seksdate

Seksdating heeft flink aan populariteit gewonnen! Mede door het feit dat het vinden van een geschikte seksdate steeds gemakkelijker geworden is. Denk bijvoorbeeld aan het sterk toegenomen aantal datingsites, die zich specifiek richten op het koppelen van geïnteresseerden in seksdates. In dit artikel beschrijven we een aantal mogelijkheden om een geschikte match te vinden voor een leuke seksdate bij jou in de buurt!

On- en offline seksdates regelen

De meest eenvoudige manier om een match voor een seksdate te vinden is het gebruik van een online datingsite. Er zijn ontzettend veel seksdatingsites die deze mogelijkheid aanbieden, waardoor de kans op het vinden van een leuke match erg groot is. Daarbij kun je via een seksdatingsite mensen uit andere delen bereiken, die je normaal nooit tegen het lijf zou lopen. Een andere manier om een seksdate te vinden is offline seksdating. Dit kan door een avondje uit te gaan in een kroeg of bar bij jou in de buurt. Offline seksdating heeft echter als nadeel dat het niet altijd even gemakkelijk is om op iemand af te stappen. Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat een ander ook interesse heeft in een seksdate? Dit is op internet veel gemakkelijker! Daarbij maakt het op datingsites minder uit als je een blauwtje loopt.

Het eerste contact met een leuke match

Wanneer je een match gevonden denkt te hebben is het zaak om hem of haar beter te leren kennen. Val nooit direct met de deur in huis, maar bouw het contact heel geleidelijk op. Laat hem of haar weten waarom je een berichtje gestuurd hebt, geef aan waar je vandaan komt, enzovoorts. Over je seksuele interesses hoef je het in een eerste berichtje nog niet te hebben. Dit kan de ontvangers van je berichten afschrikken. Naarmate je iemand beter kent kun je beginnen over je seksuele interesses.

Het is veel leuker om seks met iemand te hebben waarmee je een klik hebt, dan seks met iemand waartoe je alleen seksueel wordt aangetrokken. Een seksdate is vaak namelijk meer dan het hebben van seks alleen. Denk ook aan een etentje, een nachtje in een hotel slapen, enzovoorts.

Bepaal voor jezelf wat je zoekt

Om te voorkomen dat je geen match vindt, is het belangrijk om voor jezelf een profiel te maken van de ideale seksdate. Ben je op zoek naar iemand die je liefde geeft, of wil je juist een SM seksdate? In het laatste geval kun je het beste voor een seksdatingsite kiezen die specifiek gericht is op SM seksdates. Zo weet je zeker dat mensen dezelfde seksuele interesses hebben als dat jij dat hebt. Door profielen van andere leden te bekijken kun je bepalen of iemand bij je interesses aansluit, of dat je beter verder kunt zoeken.

Een andere manier om te controleren of iemand bij je profielschets past, is door actief te zijn op de chat van een datingsite. Hier zijn vaak veel leden actief die op zoek zijn naar sociaal contact, om vervolgens een eerste seksdate af te spreken.

Vind meerdere matches om kansen te spreiden

In het casino wordt vaak aangeraden om je kansen te spreiden. Dat geldt ook zeker voor het gebruik van datingsites! Het is aan te raden om meerdere matches te vinden, zodat je kans op een succesvolle match groter wordt. Er zal immers altijd wel iemand reageren! Hierbij kun je heel verschillende gesprekken krijgen, waarbij er mogelijk een of twee matches over zullen blijven. Het is immers erg belangrijk om een klik met iemand te hebben en niet alleen op zijn of haar foto’s af te gaan.

Hier ligt overigens ook een belangrijke taak voor jezelf! Voeg regelmatig nieuwe foto’s aan je profiel toe, om je te laten zien. Des te meer foto’s je toont, des te groter is ook de kans dat je een leuke match vindt. Mogelijke matches weten immers meteen wat ze van je kunnen verwachten, hoe je eruitziet, enzovoorts. Pas wel op met het uploaden van foto’s waar ook je hoofd op staat. Zeker op gratis datingsites komt het regelmatig voor dat deze foto’s misbruikt worden. Dit geldt in het bijzonder voor erotische foto’s, waarop je erogene delen zichtbaar zijn. Personen die deze foto’s misbruiken kunnen dreigen dat ze foto’s met je vrienden op sociale media zullen delen, als je geen geld naar ze overmaakt. Reden genoeg om voorzichtig te zijn met het delen van dergelijke foto’s!

Gratis en betaalde seksdatingsites

Wanneer je op internet op zoek wilt gaan naar een leuke match voor een eerste seksdate, is het belangrijk om nauwkeurig te selecteren op welke datingsite je een profiel aanmaakt. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een gratis of betaalde datingsite. Een betaalde datingsite kan werken met een creditsysteem of abonnementen aanbieden. Bij een creditsysteem koop je vooraf een aantal credits, die je vervolgens kunt gebruiken voor het versturen van berichten, zogenaamde ‘flirts’, enzovoorts.

Een voordeel aan de betaalde datingsites, in het bijzonder datingsites met abonnementen, is het feit dat de kans dat je hier nepprofielen treft minimaal is. Bij gratis datingsites en datingsites met een creditsysteem is die kans veel groter. Hier worden de nepprofielen ingezet om de inkomsten van een organisatie te vergroten. Des te langer mensen je aan de praat houden, des te meer kosten brengt dit logischerwijs ook met zich mee. Gelukkig bestaan er verschillende manieren om nepprofielen snel te herkennen. Vaak hebben deze profielen een foto van een veel te knappe man of vrouw. Daarbij zullen deze mensen voortdurend door blijven vragen over je leven, zonder veel over hun eigen leven te vertellen. Tot een seksdate zal het logischerwijs nooit komen bij deze profielen.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply